2777
2789

شوهرم داره مغازه میزنه امشب با پدرش مغازه بودن و گفت میخام دیوار کوب بزنم پدر شوهرمم ناراحت شد ک من اینهمه سرامیک کردم مغازه رو اونوقت میخای دیوار کوب کنی بعد شروع کرد بلند بلند حرف زدن و رفت پیش صاحب مغازه کناری برا اونم توضیح دادن ک میخاد دکور بزنه و فلان(آخه مغازه مال پدرشوهرمه و برای راه اندازیشم خیلی کمک کزد)

خب

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

خلاصه شدهرمم عصبانی میشه ک پدرشوهرم اینطور سروصدا کرد جلو جمع

اونم شروع میکنه داد و بیداد و به باباش فحش و بی احترامی

باباشم با مشت میزنه تو گونه اش البته نه محکم ک خون بیاد

خلاصه دلخوری شد و شوهرم اومد خونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به شوهرت بگو بخاطر دل پدرشم که شده کمی باهاش راه بیاد .. یعنی یه جور باشه نه سیخ بسوزه نه کباب 

هم احترام پدرشو نگه داره و هم کار خودشو کنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خلاصه شدهرمم عصبانی میشه ک پدرشوهرم اینطور سروصدا کرد جلو جمع اونم شروع میکنه داد و بیداد و به بابا ...

خیلی کار همسرت بد بود عزیزم خیلی    نباید فحش بده به پدرش تو جمع حتی اگه اون پدر بچشو تحقیر کرده باشه

منم گفتم اگر لختتم میکرد حق نداشتی میزدی بیرون اگه تحقیر کرد

خوب گفتی عزیزم . بهش بگو حتما حتما با گلو شیرینی بره دست بوسی پدرش .

پدرش بزرگتره باید میومدن خونه مشکلشوت حل میکردن نه شوهرت جلو جم بی احترامی میکرده خودت باهاش حرف بزن ...

شوهرمم همینو گفت

گفت بابام میومد خونه ۱۰۰تا میزد تو گوشم ولی چرا جلو مردم داد و بیداد کرد

چه شوهره بی شخصیتی😡 کسی که به پدر و مادرش بی حرمتی کنه خیلی بیشخصیته👍 حالا خوبه مغازه مال با باشه،  اینم اینقدر پرو و بی نزاکته👎 خیلی بیجا کرده تو جمع به پدرش فحش داده و پرخاشگری کرده👊😡

چه شوهره بی شخصیتی😡 کسی که به پدر و مادرش بی حرمتی کنه خیلی بیشخصیته👍 حالا خوبه مغازه مال با باشه، ...

آرررروم آرومتر😓

دوستم داشته باشی یا ازم متنفر باشی فرقی نمیکنه،من همچنان میدرخشم⚽😉💞⑦CR💞

حتما بره دست بوس... حتمااا 

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم