2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس برو درساتو بخون اینجا چیکار میکنی... 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

منم ترم ۱ حقوق دانشگا ازادم😂

تا حالا چیا خوندی؟ امتحانای ما ۱۴ ام تا ۲۶ امه☹😭

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
من رشته ام حقوق نبود اما خیلی خودت رو اذیت نکن  من هم معدل کل لیسانسم ۱۹/۱۷ شده اما هرگز تو م ...

برام مهمه عزیزم معدل خیلی تو انگیزه ام موثره و اینکه اساتید ازم توقع دارن نمیخوام تصوری که ازم دارن خراب شه واقعا هوش و استعدادش رودارم

منم ترم ۱ حقوق دانشگا ازادم😂 تا حالا چیا خوندی؟ امتحانای ما ۱۶ ام تا ۲۶ امه☹😭

خوشبحالتون ما ۱۴ تا ۲۴ ، ادبیات و زبان توی یک روز . اساسی خوندم ، ادبیات ، فردا عربی میخونم 

خوشبحالتون ما ۱۴ تا ۲۴ ، ادبیات و زبان توی یک روز . اساسی خوندم ، ادبیات ، فردا عربی میخونم 

برا مام ۱۴ امه اشتبا تایپ کردم وای من از مقدمه میترسم تاحالا لاشم وا نکردم😭

سال ها از خود پرسیدم کیستم؟ اتشم؟ شوقم؟ شرارم ؟چیستم ؟دیدمش امروزو دانستم کنون من ب جز او او ب جز من نیستم  
نمره های کلاسی و میان ترم همه دروس کامل گرفتم 

😍😍😍😍افرین پس خوبه بلدی 👏👏👏وای مدنی ۳۰۰ و خورده ای صفس چطو تمومش کنیم😭