تبسم4224 مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 1119 عنوان سونوگفت حامله نیستی امابی بی چک و آز خون میگه حامله ای | مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست هفته پیش بی بی گذاشتم مثبت شد حالا ازدیشب خونریزی دارم دوباره گذاشتم مثبت شد😲امروزرفتم سونوگرافی دکترسونوگفت تخمدان ورحمت اینا سالمه اما جنینی وجودنداره گفت بایدبری آزمایش خون بدی رفتم آزمایش خون دادم ساعت۷ شب جوابش اومدمثبت بود میگفت بتات۲۰۰۰ بوده !!!!بنظرشماحامله ام یانه؟؟؟ تعداد رای : 37 نظرسنجی به نظرشماباردارم؟؟؟ آره 33 89% نه 4 10% درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 1398/10/02 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilikarmen عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 852 هیچیم نباشه لاقل باید کیسه تشکیل شده باشه...ان شاالله که خیره...من یه هفته عقب افتاد رفتم سونو کیسه نشون داد نقطم توش بود که نی نی بود 👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ « عﺎﺷﻖ » ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ «ﻻﯾﻖ » ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
ftm0210 عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 17541 2000خیلی عالیه عزیزم....دردی چیزی نداری؟؟؟حتمن یه دکتربرو..شیاف استفاده نمیکنی براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭
گیلآوا عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 7599 ۲۰ روزازموعدم گذشته ازدیشب خونریزی دارم ینی چحوری حامله ام پس؟؟ حاملگی پوچ یا مولار شاید دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32019 ۲۰ روزازموعدم گذشته ازدیشب خونریزی دارم ینی چحوری حامله ام پس؟؟ آهان پس زیاد گذشته سونو نگفت بارداری پوچه؟ مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
آنیتا۹۹۴ عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 1557 زود رفتی سونو باید ۴هفته دیگ صبر کنی دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود
کلاه عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2337 زود رفتی سونو هشت هفته باید بری زودتر چرت وپرت زیاد میگن به من گفت ساک هست بچه نداره ه شت هفته گفت قلبش میزنه 🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰ من میتونم ثابت میکنم که میتونم
پاییزک_سابق عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 1609 پس چراتوی سونو نگفتش یه جا دیگه هم سونی برو احتمال زیاد بارداری پوچه متاسفانه نشود فاش کسی آنچه میان من وتوست😜😋
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 6926 خاهر من اینجوری بود انقد جنین کوچولو بود تو سونو دیده نشده بود الانم که دنیا اومده خاله ریزه اس ساک دیده شده بود ؟
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17297 خارج رحمی نبود ؟! کیست نداشتی ؟؟؟ خونریزی چرا ؟؟؟ آها قرص یا آمپول جلوگیری استفاده نمیکنی ؟! اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
تبسم4224 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 1119 خارج رحمی نباشه یوقت اگه خارج رحمی بودتوی سونومیگف اتفاقادکترسونوگف نه داخل ونه خارج ازرحم جنینی نیسش درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
فرش_قرمز عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 6202 به خاطر خونریزیهات استراحت داشته باش48 ساعت دیگه آزمایشتو تکرار کن باید دوبرابر شده باشه اگه رشد بتا کم بود احتمال خارج از رحمی هستاگه بتا کمتر شد یعنی داره سقط میشهاحتمالا دکتر بهت پروژسترون بدهدوهفته دیگه برو سونو
تبسم4224 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 1119 خارج رحمی نبود ؟! کیست نداشتی ؟؟؟ خونریزی چرا ؟؟؟ آها قرص یا آمپول جلوگیری استفاده نمیکنی ؟! نه هیشکدوم دکترسونوگفت سالمی نه کیست داری ونه خارج رحمیه درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍