2777
2789

یعنی آدم میمونه تو کشور گل وبلبل چی بگه حالا کجای حرف من سیاسی؟ بی ادبی داشت که تعطیل میکنید؟ نی نی یار کجایی ؟

من متوجه نشدم شما درجواب من چی گفته بودید تا اومدم باز کنم دیدم تاپیک ترکیده

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی پرسیده بودین یادم نیست 

گفتم احتمالا مدیر فهمیده کارش اشتباه خواسته شوهرتونو ببره تو تیم خودش و اینکه فردا حتما برید اموزش و پرورش و  باید به دخترتون ثابت کنید پشتش هستید 

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
حالم از این سیستم های مسخره بهم میخوره اینجا هم نمیشه حرف زد حالا به نظرتون من برم آموزش پرورش چی می ...

من برات نوشتم خوندی؟

ببين يك اتفاقي براي دوست خواهرم افتاد مامانه رفت اموزش پرور ش دم امتحاناي بچه ها بود هيچكي نرفت شهادت بده

معلم و سرايدار كه اصلا فكرشو نكن از هم صنفاشون هستن

قبليكه بري شكايت يجىري كه نفهمن صداشونو ضبط كن هم معلم ورزشو هم سرايدارو هم بچه هارو 

گوشي بذار تو كيفت برو سوال كن اتفاق اونروزو توضيح بدن

حداقل اگر شهادت ندادن بتوني يك مدرك داشته باشي

گنجشک مقنعه دخترم کثیف کرده اونم تو مدرسه درآورده کلاه سویشرتش گذاشته سرش مقنعه ش شسته مدیر اومده ازش گرفته بدون مقنعه فرستاده ش خونه بعد زنگ زده کلی چرت و پرت گفته

لابد بقیه کاربرا منحرف کردن تاپیکتو

نه هيچكي هيچي نگفت سريع بستن 

اينجا اگر درمورد معلما حرف بزني ميبندن درصورتيكه معلم هم يك ادمه ديگه خطا ميكنه

مامان باباي خودم معلمن اينو ميگم كه كسي باز جبهه نگيره

گفتم احتمالا مدیر فهمیده کارش اشتباه خواسته شوهرتونو ببره تو تیم خودش و اینکه فردا حتما برید اموزش و ...

درسته اینکه همین قصد داشته شکی نیست چون شوهرم اول سال دومیلیون کمک به مدرسه بهش داده بعد هفته گذشته از دخترم خواستن کمک به مدرسه بیاره اینم گفته که اول سال بجای تمام طول سال دادم 

نه هيچكي هيچي نگفت سريع بستن  اينجا اگر درمورد معلما حرف بزني ميبندن درصورتيكه معلم هم يك ادمه ...

واقعا چی بگم میترسن از یه معلم انتقاد کنیم به پایه های نظام بر بخوره نی نی یار مگه چی گفتم؟؟؟؟

من برات نوشتم خوندی؟ ببين يك اتفاقي براي دوست خواهرم افتاد مامانه رفت اموزش پرور ش دم امتحاناي بچه ...

بله به هرحال هرکی به فکر منافع خودشه غصه م از اینه شنبه اولین امتحانشه

گفتم احتمالا مدیر فهمیده کارش اشتباه خواسته شوهرتونو ببره تو تیم خودش و اینکه فردا حتما برید اموزش و ...

نه به هیچ عنوان اینکار نکنید

چرا?چون بچه میگه مدیر و مدرسه هیچ کاره هستن هرکاری دلش بخواد مدرسه انجام میده ولی مدیر و معلمها نمیتونن کنترل کنن . اصلا این کارو نکنید اگر آینده بچتون براتون مهمه

من نمی گم کار مدیر درست بوده ولی اینکه برید آموزش و پرورش شکایات اینا را هم توصیه نمیکنم 

الان احساسی تصمیم بگیرید به آینده دخترتان ضربه زدین

پس سنجیده عمل کنید و برید با خود مدیر صحبت کنید (منظورم دعوا راه انداختن نیست)علتش بپرسین . راه حل . با مشاور مدرسه هم صحبت کنید.