2777
2789
عنوان

شام چی دارین🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیر نیست بنظرت😐

شوهرم دیر میاد اخه اول گفتم تخم مرغ میخوریم ولی بعد گفتم تا بیاد یه چی بپزم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

عزیزم ببخشیدتوتاپیک شمامیگم،خانمها تشریف بیاریدتاپیک اخرم واستون زیارت عاشورابخونم❤

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
سیب زمینی وسبزی چه ربطی بهم دارن

سبزی جدا خوردیم.خریدم امروز پاک کردم. باهاش خیلی خوشمزه بود

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

رفتیم کافه برا اخر هفته ک تولد دوستمه رزرو کنیم

همون جا پیتزا خوردیم😁😅

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
عزیزم ببخشیدتوتاپیک شمامیگم،خانمها تشریف بیاریدتاپیک اخرم واستون زیارت عاشورابخونم❤

خوب حالا که تو تاپیک منی برا منم بخون🌹😍😍😘😘

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
نوش جونتون چی بود

جای شما سبز مرغ قورمه ای : مرغو ریز خورد کن یه کم که آبش جمع شد دوتا پیاز درشت خورد کن وبا مرغ سرخ کن زرد چوبه فلفلسیاه زیره شنبلیله بزن بهش بعدم یه کوچولو آب بریز روش بزار جا بیفته ونوش جان خیلی خوشمزه میشه سریعم آماده میشه

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏