2777
2789
عنوان

کیا بینایی سنجی رفتن ؟

22865 بازدید | 30 پست

به نظرتون درامد و موقعیت شغلیش چطوره ؟

کارشو چشم پزشک نمیتونه بکنه ؟

چقدر بهش نیاز هست ؟

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

خیلی خوبه نسبتا درسش سبکه کلاس بالا ولی فقط 4 دانشگاه داره و ظرفیتشم فوققق کمخ

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درواقع لنز و عینک رو بینایی سنج باید تجویز کنه ولی اکثرا نمیدونن و میرن پیش چشم پزشک 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...

زیر 5 یا 4 هزار میخواد

تهران دو دانشگاه

یکی مشهد

یکی زاهدان

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
خیلی خوبه نسبتا درسش سبکه کلاس بالا ولی فقط 4 دانشگاه داره و ظرفیتشم فوققق کمخ

شما اشنا دارید بینایی سنجی خونده باشه 

من خیلی تابحال رفتم 

موقعیت شغلشون خوبه ازدرامدشون خبرندارم ولی مطباشون اکثراشلوغه واینکه بهتره برای تعیین شماره ی چشم پیش بینایی سنج رفت تاچشم پزشک

لطفالایک نکنید،ممنون
درواقع لنز و عینک رو بینایی سنج باید تجویز کنه ولی اکثرا نمیدونن و میرن پیش چشم پزشک 

پس انجام میدن کار بینایی سنج رو 

اینطوری که به ضرر بینایی سنج هاست

شما اشنا دارید بینایی سنجی خونده باشه 

اره گلم خودم میخولستم تحقیق زیاد کردم دربارش و یکی لز اشناها خونده

اگه دراومد اسمت با کله برو 

از پزشکی به نظر من بهتره 

تیکر برای کنکوره 😂😅 ‏پشت هر دختر قوی و مستقلی یه دختر کوچولوی شکسته هست که مجبور شده یاد بگیره چطورباید دوباره رو پاهاش وایسته و به هیچکس تکیه نکنه...
پس انجام میدن کار بینایی سنج رو  اینطوری که به ضرر بینایی سنج هاست

بله 

و همینطور به ضرر بیمار چون کار بینایی سنج دقت بالاتری داره 

اگه دراومد اسمت با کله برو  از پزشکی به نظر من بهتره

از پزشکی که بهتر هست ولی خودم کاردرمانی دوست دارم اونم توانبخشیه و میشه مطب زد