2777
2789
عنوان

این لباس چطوره؟؟؟خانومای خیاط کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 41 پست
عزیزم ساتن بگیر خودش به خاطر پیلیهایی که داره همینجوری وایمیسه اگه میخوای خیلی شق و رق و پف کرده وای ...

ژیپون خیلی گرون نیس؟

آخه من شنیدم فنر هم میزارن

خرازی ها دارن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان پس برم از خرازی بپرسم خودشون راهنماییم میکنن؟

آره. ولی خرازیای خیلی بزرگ برو که وسایل لباس عروس داشته باشن

آخرم اگه چیزی گیرت نیومد همون لایه پرشین استفاده کن

تلاش میکنم برای سرنوشت 
بانو جانم ممنونم ازت خیلییی این مدل رو دوست دارم... می‌دونی دامنش چندمتر پارچه می‌بره؟

قربونت عزیزم

خودمم خیلی دوسش دارم

راستش هم بستگی ب قدتون داره هم اینکه بخواید چقدر بلند باشه

قربونت عزیزم خودمم خیلی دوسش دارم راستش هم بستگی ب قدتون داره هم اینکه بخواید چقدر بلند باشه

ممنونم مهربونم...

قد دامنم رو الان گرفتم تقریبا ۱۳۰... حدودا می‌تونید بهم بگید پارچه‌اش چه‌قدر می‌شه؟ بازم ببخشیییدددد خیلی پرسیدم آخه دنبال مدل لباس نامزدی هستم این‌روزها و اتفاقی تاپیک شما رو دیدم😁😍 

💙صدا کن مرا... 
نه می‌خوام بدونم چند متر پارچه می‌بره.  قیمت پارچه‌اش هم اگه می‌دونید ممنون می‌شم😁

شما باید بری خیاط دیگه خودش با توجه ب هیکلتون بهتون میگه

راجع ب قیمتش هم اگه دوستان درست حدس زده باشن و جنس پارچه ساتن آمریکایی باشه فک میکنم متری 35 تومن باشه

من شنیدم با ساتن روس هم خوب میشه ک اونم متری 45 تومنه