2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون باردارم؟

460 بازدید | 40 پست

سلام دوستان. من پریودام تقریبا منظمه،حدود پنجم باید پریود شم، این ماه اقدام داشتم. سه، چهار روزه که زیر شکمم گاهی اوغات تیر میکشه، امروزم حس پریودی رو دارم، احساس سنگینی تو رحم، سینم هم نسبت به قبل که پریود میشدم الان کمتر درد داره، بنظرتون میشه باردار باشم با این علائم؟کسی بوده با این علائم باردار باشه؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم پنجم موعدمه .همیشه هم سینم درد میکرد قبا پری .این سری خ کم درد کرد .خفیف .نمیدونم پریروزم دوتا رگه خون دیدم فقط .دیگهیچ علاعمی ندارم ماه شش اقدامم .فقط باید صبرکنیم تا روژ موعود

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

من ی بار13روزعقب افتادپریدیم حتی حالت تهوع شدیدداشتم جوری ک بابوی تخم مرغ بالامیوردم فک کردم باردارم وخوشحال شدم اماوقتی تست زدم منفی بود. ب علائم فک نکن ک استرس بگیری

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
انشالا برا لانه گزینیه

نمی دونم خدا کنه ولی من دوسه روز قبل پری همیشه لکه بینی دارم ایندفعه زودتر شده 

به خاطز همین کلا ناامید شدم 

پریود بشم باید برم برا تشکیل پرونده میکرو