2777
2789

سلام بچها من دوساله عقدم و خیلی همسرمودوس دارم ولی متاسفانه ی اخلاق بدی ک دارم اینکه دوس ندارم همسرم بدون من جای بره خیلی حساسم الان برادرزادش از سوئد اومده و فردا شب میخان برن شمال مجردی (داداش بزرگش ک متاهله و خواهر زادش ک اونم نامزد داره و ی داداش مجردش) بهش اعتمادم دارم ولی میترسم همش تروخدا یچیزی بگید آروم بشم درست فک کنم 

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا پیش خودم‌میگم کسی ک بخواد خیانت کنه میکنه ولی باز یادم میره همش سر این مسئله دعوا داریم میدونم درحقش ظلم میکنم چون ی شب رفته بود با داداش معجونی من الکی زنگ زدم زود بیا حالم بده اونم زود اومد گفت چیشده گفتم هیجی یهو رفت سرویس بهداشتی ببخشید بالا آورد بعدش گفت خیلی بهم استرس وارد کردی 😞

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

وقتی یه ماهی رو تو دستت سفت بگیری لیز میخوره و بیشتر تلاش برای فرار میکنه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
بذار بره پرنده نیس ک بندازیش تو قفس

اصلا دلم آروم نمیگیره حتی میره یچیزی میگم دعوا میشه

بعضی وقتا پیش خودم‌میگم کسی ک بخواد خیانت کنه میکنه ولی باز یادم میره همش سر این مسئله دعوا داریم می ...

نکن این کارارو.. حتی اگه اونم میخواد تو خودت فکر این کارو با این حرفات میندازی تو سرش

عزیزم با غریبه که نمی خواد بره

خانوادش هستن و حتما مورد تایید شما بودند که باهاشون وصلت کردید

در ضمن یادتون باشه چه زن و چه مرد نیاز به وقت گذروندن با همجنس خودشون هم دارند و نمیشه همه نیازهای روحیشون رو با همسر ارضا کنند.

اگه ایشون زیاده روی نکنن و حق شما رو هم محفوظ نگه دارند و باهاتون به اندازه کافی وقت بذارند هیچ مشکلی نداره.

وقتی یه ماهی رو تو دستت سفت بگیری لیز میخوره و بیشتر تلاش برای فرار میکنه

مرسی عزیزم آروم شدم پس میزارم فرداشب بره

چون عقدی یکم حساسی بعد عروسی حساسیتت کمتر میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
عزیزم با غریبه که نمی خواد بره خانوادش هستن و حتما مورد تایید شما بودند که باهاشون وصلت کردید در ض ...

تو این دوسال فقط یبار با داداشاش رفته بیرون بقیشو با من بوده

چون عقدی یکم حساسی بعد عروسی حساسیتت کمتر میشه

واقعا 

دقیقا از چی میترسی؟

میترسم یکی گولش بزنه