2777
2789
عنوان

خواب نوزاد دوماهه در روز

268 بازدید | 13 پست

سلام‌دوستان

نوزاد من دو ماه و نیمشه

خوابای کوتاه در حد نیم ساعت یک ساعت در طول روز داره و بیدار میشه

یک ساعت یا دو ساعت بیداره باز برای خواب گریه میکنه ولی در همین حد کوتاه میخوابه

یه روزایی اصلا به هیچ کاری نمیرسم

میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه داره؟!!!

بله طبیعیه خواب عمیق ندارن بعد سه چهار ماهگی بهتر میشن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینطوری بود.روزا شاید درکل نیم ساعت میخوابید.شباهم هردوساعت بیدار میشد.ولی الان ک 5ماهشه شبا کامل میخوابه شاید ی بار بیدار میشه بعضی شبا.روزا هم در حد یکی دوساعت 

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

بچه های منم ۲ماه ۲۳ روزشونه خواباشون بعضی وقتا خوبه به همه کارام میرسم بعضی وقتا از صبح تا شب نمیذار ...

دقیقا 

یه روزایی بیدار میشه شیر میخوره و‌ میخوابه و همین طور تکرار میشه

عروسی میگیرم ولی یه روزایی خیلی خسته میشم چون اصلا طولانی نمیخوابه

تا هم میخوابونمش به خاطر مدفوع کردن بیدار میشه و باید عوضش کنم و این چرخه ادامه داره....

پسر منم همینطوری بود.روزا شاید درکل نیم ساعت میخوابید.شباهم هردوساعت بیدار میشد.ولی الان ک 5ماهشه شب ...

یعنی روزا فقط یکی دو ساعت بیداره؟

اخه میگن هر چی بزرگ تر‌میشن خوابشون در طول روز کمتر میشه و هشیار تر میشن

یعنی روزا فقط یکی دو ساعت بیداره؟ اخه میگن هر چی بزرگ تر‌میشن خوابشون در طول روز کمتر میشه و هشیار ...

ن تو طول روز کلا یکی،دوساعت میخوابه فقد.بقیش بیداره

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍