2777
2789
عنوان

بعد ۱۲ روز و چندتا بی بی منفی!!!

263 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من از شروع سال۹۸ فاصله بین پریود هام بین ۲۱ تا۲۳ روز بوده ولی ایندفعه شده ۳۴ روز و پری نشدم چهار بار بی بی زدم منفی شد،یکم سینه درد دارم و از دیشب یکم سرگیجه، اینم بگم تو اقدامم حدود یکسال و خورده ایه و حدود سه ماه قبل تو سه دوره امپول سینال اف زدم و لتروزول خوردم ولی باردار نشدم،بنظرتون چند درصد امکان بارداریه؟؟

شُکــر..واسه هرچی که دادی،هر چی ندادی...شُکــر 

تنبلی داری؟

مشکلی نداشتی یکسال نشدی؟

شوهرت مشکل اسپرم نداشته؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله بینش!؟ یعنی در اص ۲۸ ، ۲۹ روزه هستی؟

آخرین بیبی رو کی زدی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تنبلی داری؟ مشکلی نداشتی یکسال نشدی؟ شوهرت مشکل اسپرم نداشته؟

اره داشتم تنبلی داشتم ولی پریود میشم همیشه،شوهرم یکم اسپرم هاش کم بود دارو خورد اونم.الان نمیدونم برم ازمایش یا یکم دیگه صبر کنم اخه علایم پریود هم ندارم!

چرا ولی پریود میشدم،دیگه نهایتا یک ماه میشد.

خوب بخاطر همونه .برو یه سونو بده یا ازمایش بتا تا خیالت راحت بشه که باددار نیستی و بعدبرو دکتر بهت پرژسترون بده که پربود بشی

چرا آزمایش بتا نمیدی خب؟؟؟ بی بی چک چندبار گذاشتی منفی بوده احتمال بارداری پایینه ولی بازم از بده

میترسم الکی برم اخه دکتر برام عکس رنگی نوشته بود میخواستم برم قم این ماه با بیهوشی انجام بدم ولی پری نیومد،حالا نمیدونم چند روز دیگه صبر کنم یا نه!اخه سر گیجه و سوزش و تورم سینه هم دارم یکم،قبلا برا پری هام درد کمر و شکم داشتم ولی الان نه.

بله همینطوریه،اخریشو امروز صبح زدم.

اول آزمایش بده از باردار بودن یا نبودنت اطمینان پیدا کنی دوست عزیز 

بعد هرکار دیگه ای

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹