2777
2789

سلام  داداشم  فروردین  امسال عقد کردن کلا  با  زنداداشم   رابطه شون  خیلیی  خوب بود بااینکه  از قبل  دوست  نبودن  و اشناییت  نداشتن   ولی الان   یکماهیه   خون به جگر  زنداداشم  کرده   طفلک  همش  ازم  راهنمایی  میخاد   میگه  جواب  گوشیم  نمیده  خونمون  نمیاد   منم  با داداشم  خواستم  صحبت کنم  گوشی  رو من  قط کرد  من  تهرانم   دا اشم  اینا  شهرستانن   نمیشه  حضوری برم    بنظرتوگ  زنداداشم  تنها  بره مشاوره  جواب میگیره  ؟

ممنون میشم برای شادی روح پدرم که تازه اسمانی شده یه صلوات بفرستید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر معلولی  یه علتی داره 

داداشت بیخود این رفتارو میکنه؟

بعله بره مشاوره

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

شایدنظرش عوض شده نمیخوادش

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
به زنداداشت بگوجداشوبرودنبال زندگیت برادرشمامردزندگی نیست☹️

نگین  توروخدا  دحتر خوبیه   حیفه  از دستش  بدیم  

دخالت نکن... مثال زنو شوهر دعوا کنن ‌............

دخالت  نکردم  اصلا  دوس ندارم  ولی خود زندا اشم  امشب  بهم  گفت  مشکلش رو   ازم  راهنمایی خواست 

بدون هیچ دلیلی یهو؟ هیچی به عروس خانم نگفته؟

ن میگه  اصلا  اجازه  نمیده  حرف  بزنم   حتی  رو منم  گوشی  رو قط کرد    من ازین  میترسم  کسی  درمیون  باشه 😔 اخه  راننده  ست   همه  جاها میره   

بهش بگو ب هیچ عنوان ب داداشت نزنگه کلا محل نذاره مردا ی وقتایی محبت زیاد میزنه زیر دلشون ،اگه این طوری باشه ک خودش می‌ره سمت زنش اگه نه خیانت و اینا باشه ک خب معلوم میشه دیگه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤