2777
2789

من متاهلم بچه ندارم ولی ، وضع مالیمون خیلی خیلی معمولی. یک سال و خورده ای جایی کار میکنم که ۸۰۰ حقوق میده بدون بیمه، مسافتش تا خونمون دور نیست ولی بدون ماشین نمیتونم برم، کارش خیلیییی سبک، ساعت کاریش هم ۹ تا ۴ هست،پنجشنبه ها تا ۱.

حالا یه کاری پیدا کردم که خیلی بهم نزدیکه یعنی پیاده میتونم برم ، ساعت کاریش از ۸ تا ۶ حقوقش ۱۵۰۰ + بیمه ، ۱ ساعت ناهاری میتونم برم خونه و زود برگردم، پنجشنبه ها تا ۴. کارش سخته ولی،

نمیدونم کدوم و برم؟

خدایا دوست دارم

قطعا دومی 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه اونی که بیمه داره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

دومی ک بهتره مطمئن باش از پسش برمیای

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...

تنها مزیت دومی بیمه اش. ساعت کاری اولی کمتره به همون نسبت هم بهت حقوق میدن. دومی اگه حقوقش بیشتره ،کارش بیشتره پس فرقی با اولی از بابت حقوق نداره. بعدشم شما یه خانمی ،چرا خودتو اذیت کنی اینهمه ساعت کاریت زیاد باشه،بیشتر به خودت برس تا ان شالله اگر خواستی بچه دار بشی انرژی داشته باشی. اگر حقوقت خرج خونه نمیشه همونو برای خودت پس انداز کن . نمیگم جبران بیمه میشه ولی بد هم نمیشه. شما مگه میخوای چند سال سر اون کار باشی که بیمه ات بدرد بخوره؟