2777
2789
عنوان

چه جوری بیخیال باشم؟

65 بازدید | 9 پست

سلام خانم ها. میشه لطفا راهنماییم کنید که وقتی کسی ازم میپرسه چرا ازدواج نمیکنی جوابش رو بدم ولی محترمانه!  اگه بخوام جواب بدم معمولا عصبانی میشم به خاطر همین ترجیح میدم حرف نزنم ولی تا چند روز حالم  خوب نیست. خسته شدم هی میپرسن چیکار میکنی. چرا سر کار نمیری.  میشه بهم بگین در جوابشون چی باید بگم؟ چه جوری نسبت به حرفاشون بیخیال باشم و فکر نکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط جواب دادن به دیگران نیست عزیزم وقتی مسئله برای خودت حل نشده است اینطور بهم میریزی اول با خودت کنار بیا دیگه اصن برات مهم نیست بقیه چی میگن که بخوای به جوابش فک کننی.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
مشکل اینه نمیدونم چه طور با خودم کنار بیام. خیلی حساس شدم

ببین یه چیزی هست اگر دیگران میتونن ما رو دستکاری کنن و بهم بریزن یه چیزی در خودمون هست که داریم تحت تاثیر قرار میگیریم مثلا خودتم دلتم میخواد کار کنی ولی نمیخوای به روت بیاری پس اول با خودت فک کن برای این موضوعاتی که بهش حساسی چکار کردی شاید خودت باید یه کاری میکردی و نکردی اگرم نه چرا معنای زندگیت شده اینا که حالتو بد کنه تو اگر انرژی روانیتو صرف چیزای دیگه بکی از اهمیت این موضوعها کم میشه ووقتی کسی میپرسه هم حست اینه که منمشغول کار دیگه ام وقت ندارم به این چیزا فک کنم. 

یه مثل هست که میگه به جای اینکه زمینو فرش کنی خودت کفش پات کن، تو هر موقعیتی باشی یه عده حرف میزنن ازدواجم کنی میگن چرا با این ازدواج کردی چرا فلان چرا بهمان پس مشکل خودمونیم که برامون چقدر اهمیت داشته باشه حرف بقیه باید قوی بکنی خودتو تا راحت از کنار این حرفا بگذری.

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
ببین یه چیزی هست اگر دیگران میتونن ما رو دستکاری کنن و بهم بریزن یه چیزی در خودمون هست که داریم تحت ...

ممنون عزیزم. حرفاتون کاملا درسته. 🌹🌹🌺🌺 مرسی ازت. من از دست خودم یکم ناراحتم به خاطر گذشته. دارم سعی میکنم فراموش کنم به چیزای مثبت فکر کنم ولی وقتی بعضی از این آدم ها رو میبینم که اینجور سوال میپرسن چند روز ناراحت میشم دوباره. درسته باید بیشتر رو خودم کار کنم

ممنون عزیزم. حرفاتون کاملا درسته. 🌹🌹🌺🌺 مرسی ازت. من از دست خودم یکم ناراحتم به خاطر گذشته. دارم ...

یکم آدمهایی که باهاشون در ارتباطی عوض کن با آدهای مثبت ارتباط بگیر، رو خودت تمرکز کن نه دیگران.