2777
2789

من کلا شوت بودم روز اول وقتی از اتوبوسایی که دانشجوها رو از خوابگاه میارن تا دانشگاه پیاده شدم نمیدونستم کدوم طرفی برم که به دانشکده برسم خلاصه دنبال بقیه راه افتادم تا کلاسمونو پیدا کردم اخر سرم استاد چهل دقه زودتر تعطیل کرد منم گیج نمیدونسم اتوبوسا کجا بودن،خجالتم میکشیدم از کسی بپرسم همین جوری از این ور دانشگاه میرفتم اون ور تا یه اتوبوس پیدا کردم هیشکیم توش نبود حتی راننده هم نبود منم حسابی خسته تا نشستم خوابم برد بعد یهو با سر وصدا بچه بیدار شدم تا چشمو وا کردم دیدم یه گله پسر بالای سرم وایسادن وزل زدن به من نگو که اشتباهی سوار اتوبوسی شدم که میرفته خوابگاه پسرا!!!!

دوتا پاداشتم دوتا دیگم قرض کردم وفرار....مثل اسب میدویدما.....

هر وق یادش میفتم میگم من دیگه چقد ضایع بودم خدا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونستم اتوباسا از داخل دانشجو جمع میکنن بعد میرن چون دانشگامون شهرکیه برا خودش

رفتم تو خیابون جلو درب اصلی وایسادم نیومد ک نیومد با اژانس رفتم

و اینکع تو دانشگاه سرویس داخلی داشتیم یکی از همکلاسیا ب نیت رفتن ب شهر سوارش شده بود میگفت کم کم پنج دور تو دانشگاه زدم😂اخرم فهمیده بود اشتباهی سوار شده

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یادم نمیره هیچ وقت با دوستام داشتیم وسط سالن راه میرفتیم تند.یه تیکه از پارکت کنده شده بود.پای دوستم گیر کرد بهش با سر اومد زمین...حالا چی جلوی همونی که روش کراش داشت ...وای کل سالن جمع شدن😂😂😂😂😂😄😄😄😄😄😄😄

قشنگ ترین فرمول زندگیم:من+تو=یه دنیا عشق😍😘👑💕💞💑💏

منم خیلی اسکول بازی درمیاوردم وقتی عکسام نگامیکنم یه تیپای خفنی میزدم خخخخ...ایقدر دنبال کلاسام میگشتم اوایل خیلی سختم بود ولی دیگه ترم دو عادت کردم کم کم خوشتیپ شدم  

من خیلی گناه داشتم😫😫حتی بلد نبودم چجوری ثبتنام کنم

اما کم کم همه جارو یاد گرفتم

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

روز اول دانشگاه دوستم با یه ربع تاخیر اومد کلاس اونم با مامانش اومده بود؛ در کلاس رو که باز کرد نه سلام نه هیچی همینطوری که نصفش تو کلاس بود و نصفش بیرون کلاس از استادمون پرسید: استاد ساعت چند کلاس تموم میشه؟

استادمونم گفت ساعت فلان

اونم با همون ژست داد زد مامان ساعت فلان بیا دنبالم

😑

یادم نمیره هیچ وقت با دوستام داشتیم وسط سالن راه میرفتیم تند.یه تیکه از پارکت کنده شده بود.پای دوستم ...

الهی بمیرم چقد خجالت کشیده منم خیلی سوتی میدم

این دوستت از منم تباه تر بوده ها

خیلی😝

من کلاسام اول بهمنه ترم اولی میشم خدااااا بدادم برسه

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉