2777
2789
عنوان

بچم بدجور مریضه

129 بازدید | 11 پست

دخترم سه ماهشه الان یه هفته س بدجور سرماخورده وسرفه های خلط دارمیگنه سه تا دکتر عوض کردم وکلی دارو هنوز خوب نشده داروگیاهی چی بهش بدم یا چی بدم که سرفه های بچم قطع بشه 

شبها  ویکس بزن به گلوش روشو با پنبه و پارچه دور گردنش  ببند  سفت نبندی که دور از جون خفگی دست بده ها.... طوری ببند که از دور گلوش تکون نخوره تاصبح فیکس باشه یا بکن توی یقه اش گره نکن  اینکار خیلی خوبه  از داروخانه ویکس بگیر 

روز هم میتونی ببندی  سه ماهشه میزاره بمونه ولی شبها حتما ببند

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهت اینه دکتر عوض میکنی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

پسرمنم چهارماهشه سرماخورده،دارو دکترش داد ولی راستش من ندادم،فقط اب جوشیده ولرم بهش میدم،بخور هم خوبه براش،وقطره بینی که بتونه شیر بخوره،الان خداروشکر بهتر ه

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
دارو دکتر داده حتما بده بخاطر گلو درد و گوش درد و عفونت گوش و اینا

اخه داروهاشو سرچ کردم دبدم برای بالای یکسال اومم با احتیاط

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..