2777
2789
عنوان

سقط خود به خودی

1190 بازدید | 15 پست

سلام,من باردارم, تو سونو اول دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل شده و سن بارداری ۷ هفته و ۴ روز داری, اما چون مقداری خون در رحم دیده شد, آمپول و شیاف پروژستون داد و استراحت مطلق گفت بعد دوهفته سونو تکرار بشه. دیشب رفتم مجدد سونو میگه ساک حاملگی ناپدید شده, سقط شده, و مقدار کمی رزیدوی به ابعاد 12*18  میلیمتر در لومن رحم باقی مونده اما توی این مدت من فقط لکه بینی کم داشتم و چیزی از بدنم خارج نشد. چطور امکان سقط هست?

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خب همونجا به دکترت میگفتی اینارو

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
نمیدونم خب همونجا به دکترت میگفتی اینارو

گفتم بهش, حتی شوهرم گفت, پس چرا شکم خانمم بزرگتر شده و اشتهاش بیشتر از قبل. 

گفت, هورمون بارداری هنوز تو بدنش هست.

دفع شده نفهمیدی...تو دسشویی حواست نبوده دفع شده...جنین زیر۳ماه اگه مشکلی داشته باشه بدن خودبه خود دفعش میکنه....گلم شکم که تا حالا بزرگ نمیشه...اشتهاهم برعکس ۳ماهه اول کم میشه

دفع شده نفهمیدی...تو دسشویی حواست نبوده دفع شده...جنین زیر۳ماه اگه مشکلی داشته باشه بدن خودبه خود دف ...

در مورد اینکه  متوجه نشدم دفع شده, موافقم.

اما شکم منو هرکی میبینه میگه مثل اینکه ۵ ماهه حامله ای, خیلی بزرگ و سفت شده.

همچنین سایز سینه ام بزرگ شدن.

در مورد اینکه  متوجه نشدم دفع شده, موافقم. اما شکم منو هرکی میبینه میگه مثل اینکه ۵ ماهه حامله ...

گلم بزرگی شکمت ماله چیزی دیگس...تا ۴ماهگی اصن از شکم مشخص نیست بارداری....تقریبا تو ماه ۵ شکم بزرگ میشه...سینه ها ام همینطور...ماه های آخر بزرگ میشه و شیرمیکنه تو ماه های اول فقط دردناک میشه

نه هرکس یه جوره.

بعضیا هم شکمشون بزرگ میشه تو سه ماه اول، هم اشتها زیاد میشه. هم سایز سینه.

مامان من سر من باردار بوده، شکمش تو دوماهگی انقد معلوم بوده که دکتر گفته احتمالا دو قلوئه. ربطی نداره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
گلم بزرگی شکمت ماله چیزی دیگس...تا ۴ماهگی اصن از شکم مشخص نیست بارداری....تقریبا تو ماه ۵ شکم بزرگ م ...

بزرگی شکمم از چی میتونه باشه بنظرت?

اخه دقیقا از روزیکه فهمیدم باردارم, شکمم هی بزرگتر شد و به شکل کوزه طوری اومده جلو 

نه هرکس یه جوره. بعضیا هم شکمشون بزرگ میشه تو سه ماه اول، هم اشتها زیاد میشه. هم سایز سینه. ...

گلم بزرگی شکم تو ۵ ماهگی اتفاق میوفته تا قبل ۵ماه بزرگی شکم ماله چیزی دیگس...شاید طرف از قبل شکمش بزرگ بوده...تا ۴ماهگی بچه به اندازه ی یه مشت دسته...اونقدر شکم بالا نمیاد

یعنی نگران نباشم برا بزرگی شکمم?🤔🤔🤔

گلم من مادرم ماماست...ازش پرسیدم گفت بزرگی شکم تو ۴ماه اول غیرطبیعیه...شاید یکم بزرگ بشه واسه پرخوری و چربی شکم ولی ماله بچه نیست...

حتما به دکترت بگو و یه سونو برو خدایی نکرده کیست نباشه