شمیـم_هسـتم مدیر عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 726 عنوان در چه حالین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 52 پست بدبخت تر از منم هس؟هم دلم گرفته چند وقتم هس اصلا خوابم نمیبره بدتر اینکه خیلی تنهام:(ای خدا چیکار کنم😑شماها در چه حالین؟ بال و پر دادن به بعضیا توهم پرواز میده^^😸✌ 1398/10/02 | 00:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamaneyasinn عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 2704 ناراحت خیلی ناراحت به خاطر فوت دختر یکی از کاربراب نی نی سایت. خسته و کوفته از بچه داری
tani_amirali عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 47 تو گوشی وول میخورم😊 خدا جونم شکرت عاشقتم...لطفا برای سلامتی دختر وپسرنازم یه صلوات بفرستید ممنونم🙏😍
zahrra_s عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 4528 شوهرم ۲ شبه خونه نیومده سرکاره ..خونه مامانم اینام دخترمم تا صب ممه تو دهنچشه چشیر میخوره پدرمو در اورده😢😢 من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 در حال فکرکردن وپیدا کردن دروغتاپیک اخرمو بهوتید خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 منم تنهام دراز کشیدم رو مبل دارم نی نی سایت میخونم همسرت سرکار؟ مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
ژینویی عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 4866 مشغول خوابوندم بچه هامپسرمم تب داره نگرانم عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10624 چرا خواهرشوهرم اذیتم میکنه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
saharamiry عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 521 ناراحت خیلی ناراحت به خاطر فوت دختر یکی از کاربراب نی نی سایت. خسته و کوفته از بچه داری کدوم؟؟
00چكاوك00 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 8016 این تاپیکو همین الان زدم مثل سگ پشیمونم .میشه گزارش بزنید؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/3649852/میخواستم-دیگه-تاپیک-خانوادگی-لعنتی-نزنم-ولی میشه این تاپیکو بخونی؟
sara_dos عضویت: 1398/01/01 تعداد پست: 508 شوهرم ۲ شبه خونه نیومده سرکاره ..خونه مامانم اینام دخترمم تا صب ممه تو دهنچشه چشیر میخوره پدرمو در ا ... بگو واسه باباش هم نگه داره😉
nazgoli1999 عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4902 در حال قلیون کشیدن السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته