2777
2789
عنوان

بچه بیاین واسه همدیگه دعا کنیم

86 بازدید | 23 پست

مامانم همیشه میگه از بقیه بخواه واست دعا کنن چون دعای دیگران زودتر برای تو گیرا میشه من چند شب پیش دختر کوچولوم خیلی مریض بود اومدم اینجا تایپیک زدم واز همه خواستم براش دعا کنن وصلوات بفرستن که به یاری خدا خوب شد ...اومدم از همه ی نی نی سایتی ها تشکر کنم از اونایی که دلشون خیلی مهربونه از همتون ممنون که انقدر ماهین ..‌همین جا از خدا میخوام بهترینا براتون اتقاق بیفته واگه خدا قابل بدونه واسه همتون دعا میکنم که غم نبینین ❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهش میکنم برای امضام و بهبودی مالی مون دعا کنید خیلی محتاج دعام

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
انشاالله همه ی نی نی سایتی ها سلامت و عاقبت به خیر باشن.  برای منم دعا کنید خداجون بهم نی نی س ...

از ته قلبم دعا میکنم خدا به حق اقا امام رضا  که خودم ازش معجزه دیدم بهت یه نی نی کپلی سالم وخوشگل بده

ایشالا خدا خودش بهت نظر کنه عزیزم الهم صلی علی محمد وال محمد 

ممنون عزیزم منتظر معجزه یه گوشه از نگاهشم😢😢😢😢

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم