2777
2789

بچه ها میخوام برم عکس رنگی امروز با لکه بینی قبل پریودم روز 18پریودمم بدون لکه بینی حساب کنم 15پریودمم میشه تا یکی دو روز دیگه برم عکس رنگی

خودمم رابطه داشتم ولی جلوگیری کردم..به احتمال زیاد باردار نیستم 

واینکه پریودمم نامنظمه و نمیدونم چطور برم وقت بگیرم از رادیولوژی اخه روزی که وقت میدن با دوره پریود ما هماهنگ نیست

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی که پری شدی زنگ بزن بگو‌من پری شدم میخوام بیام عکس رنگی خودشون دیگه وقت میدن 

ممنون الان دیگه وسط دورمم برم قبول نمیکنن؟

نه نمیشه اتفاقا هماهنگن تو این مورد 

اهان اخه ما شهرستانیم و برا وقت گرفتن باید برم خود تبریز هرچیم زنگ میزنم رادیولوژی که معرفی کردن تلفن رو جواب نمیدن

ممنون اطلاعی در این مورد نداشتم

نه عزیزم  دقیقا روز اول پری باید زنگ بزنی  الانم رنگ بزنی همینو بهت میگن خیلی هم سخت گیر ...

من باید حضوری بدم اخه تلفنمو جواب نمیدن دستتون درد نکنه

ترس داره دکترم واسه منم میخواست بنویسه هنوزننوشته ولی میترسم برم میگن دردداره

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
ترس داره دکترم واسه منم میخواست بنویسه هنوزننوشته ولی میترسم برم میگن دردداره

من از دردش نمیترسم فقط میخوام زودتر برم راحت شم از بلاتکلیفی که مشکلم درمان میشه یا نه خسته شدم

اگه خودم میتونستم برم الان هزاربار رفته بودم

ولی مشغول بودو نمیتونست ببره بعداین میخوام برم

بااینکه مطمئنم بچه دارنشدنم از پلی کیستکم و حالاحالاها بچه دار نمیشم واین عکسو دکتر من باب وظیفش نوشته

من از دردش نمیترسم فقط میخوام زودتر برم راحت شم از بلاتکلیفی که مشکلم درمان میشه یا نه خسته شدم اگه ...

منم دکترم گفت بایدبری ببینم لوله هات بازهس یانه ولی من ترس دارم،ایشالادرست میشه بادارویه بچه سالم خدابهت بده

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
منم دکترم گفت بایدبری ببینم لوله هات بازهس یانه ولی من ترس دارم،ایشالادرست میشه بادارویه بچه سالم خد ...

فدای تو گلم همچنین ان شالله به مراد دلت برسی

فدای تو گلم همچنین ان شالله به مراد دلت برسی

ممنون عزیزم