2777
2789

همش ترک میخوره خون زیرش راه میافته کمکم کنین چی کرم بزنم ترکام کم بشه قرمزیشم بره ممنونم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توصیه میکنم دکتر پوست مراجعه کنید،البته نترسید برای یکی از اقواممون که باردار بود پیش امد که بدنش زیاد خارش داشته و جوش های ریز میزده و از علائم مسمویت حاملگی بوده،برید دکتر پوست تا داروی مناسب تجویز کنن

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
توصیه میکنم دکتر پوست مراجعه کنید،البته نترسید برای یکی از اقواممون که باردار بود پیش امد که بدنش زی ...

ممنونم ولی من جوش نیس ترک برمیداره میسوزه چکارکنم

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
ولش کن  منم اول خیلی غصه میخوردم الان دیگه بیخیال شدم بعد اون قرمزیا سفید میشن تموم میشه

خو الان میسوزن چکار کنم کرم هیچی نیس بزنم دیگه بیشترنشه

ممنونم ولی من جوش نیس ترک برمیداره میسوزه چکارکنم

نمیدونم عزیزم،اگه میتونی حتما برو دکتر انشالله که نتیجه بگیری

خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
 من میزنم ولی مث شما خارش زیاد ندارم روغن مایع بزن😁😁

نه من نمیخوام دیگه ترک بزنه تو ترک نخورده