الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺
همش قربون صدقه ی آدم میرن ولی پدرشوهرم بعضی وقتا یک تیکه هایی می ندازه که دلت خیلی می سوزه
کمتر رفتامد کن گلم
دوستای گلم یه مشکل خیلی خیلی بزرگ برای خانوادم پیش اومده ک ب شدت زندگیه منم تحت تاثیر قرار میده😔ازتون خواهش میکنم مخصوصا خانومای باردار برام دعا کنید صلوات بفرستید انشالله حاجت روا بشید💔😔لطفا اقایون تو تاپیکام نیان ممنون🌺
[QUOTE=116860929]کمتر ادو ساله شوهرم منتقل شهر دیگه شده . قبلا با هم تو یک ساختمون بودیم همش با هم بودیم کلا یک خانواده بودیم همه جا با هم میرفتیم . حتی تا سر خیابون برای خرید میرفتیم با هم بودیم
آدمهای بدی نیستن ولی خیلی طولانی میان خودشون رو از چشم آدم میندازن . همه میگن چه قدر اینا میان خونتون . حاملگی اولم جون شوهرم کارش شیفتی بود حاملگیم رو اومدن خونه ی ما که شهر دیگه بود تا کم تنها نباشم