2777
2789
عنوان

خانمهاي باردار هفته ٣٠ و اين حدودا

146 بازدید | 31 پست

از اوضاعتون و احوالاتتون ميگن

دردي چيزي دارين 

اسم انتخاب كردين

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

كسي نيست ؟؟

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااام

هفته 31 ام

بچه ام بریچ بود بعد سفالیک شد حالا دوباره بریچه

ینی میشه دوباره بچرخه؟ کاری میشه کرد براش؟ 

تازه کلاس های زایمان رو دارم میرم و فهمیدم خیلی بیشتر از نیاز روزانه ام میخورم🤣

دهانه رحمم دکتر گفته شل شده و نیم سانت بازه

نفسمم هی میگیره رفتم اکو میگه دریچه قلبت شل شده

کلا همه جام شل شده

ولی همه شونم میگن طوری نیست و همه تو این موقعیت بارداری همین طوری ان

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
واي هفته ٣٠ به بعد تازه درواقع بارداري شروع ميشه😰😭 

يعني چي

واي هفته ٣٠ به بعد تازه درواقع بارداري شروع ميشه😰😭 

وااای یعنی باااین همه تنگی نفس وتکرر ادرار و خستگی و بیحالی و تهوع بارداری حساب نیس! قراره چ بلایی سرمون بیاذ؟من25 ام

گل به سرم! گل پسرم!دنیام پسرم...
وااای یعنی باااین همه تنگی نفس وتکرر ادرار و خستگی و بیحالی و تهوع بارداری حساب نیس! قراره چ بلایی س ...

دقيقا چي قراره بشه

سلااااام هفته 31 ام بچه ام بریچ بود بعد سفالیک شد حالا دوباره بریچه ینی میشه دوباره بچرخه؟ کاری م ...

چجوری شل شده؟قرصی دادن؟منم‌ چندباری قلبم تیرکشیده ولی دکترم نگفته برم اکو

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
سلااااام هفته 31 ام بچه ام بریچ بود بعد سفالیک شد حالا دوباره بریچه ینی میشه دوباره بچرخه؟ کاری م ...

من نميدونم چرخيده يا نه

همش سمت مقعدم تكون ميخوره

٢٧ هفته سفاليك بود الان نميدونم ميگم نكنه چرخيده