2777
2789
عنوان

ازدواج کردن یعنی چی اخه?

2098 بازدید | 129 پست

یعنی اسارت, نداشتن آزادی,از خود گذشتن, سر و کله زدن با ادامای بیشتر برابره با ناراحتی بیشتر,اصلا فروختن خودت,ب پسرا میگن نه یوقت ازدواج کنی خودتو بد بخت کنی ن ما زنا الان خیلی خوشبختیم تا آخر عمرمون باید خونه داری کنیم و بچه داری,ی زمانی میگفتن شوهر کردن,اونموقع تعداد بچه ها زیاد بود بهشون نمیرسیدن ن ما ک تو خونه بابامون همه چی برامون فراهم بود میخوابیدیم تا ساعت دوازده تا چیزیم بیچاره ها میگفتن میپریدیم بهشون,والله

دل نوشته از ی مامان روانی

خب باشه

😐

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

الان تاپیک بغلی یه آقایی میگفت زن میخوام

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تاپیک بغلی یه آقایی میگفت زن میخوام

از تضادها تسمه تایم پاره میکنیم‌اخرش۰😂

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
از تضادها تسمه تایم پاره میکنیم‌اخرش۰😂

آره منکه دچار دوگانگی روحی شدم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

یکی از دلایلی ک قید ازدواج رو برای همیشه زدم همین ها بود

در قحطی نیشابور ،چهل شبانه روز در شهر گشتم،نه در هیچ مکانی صدای اذانی بود،نه درِ هیچ مسجدی گشاده...آنجا دانستم که نام اعظم خداوند "نان" است.     مصیبت نامه عطار نیشابوری

با اين ديدگاه ازدواج نكن هنوز برات زوده

مگه براي رفع كمبودامون ازدواج ميكنيم ك ميگي خونه پدر همه چي داريم؟؟

نياز روحي و جسمي ب تشكيل خونواده و بچه دار شدن و ....

پس اينا چي؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن