elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 عنوان برای قبولی در نتایج آزمون استخدامی دعای خاصی هست ؟ برای قبولی دخترخاله دعا کنید . تشکر 4539 بازدید | 36 پست نتایج آزمون استخدامی بزودی اعلام میشه ممنون میشم از دوستان منم به نیتتون صلوات میفرستم 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧 1398/10/01 | 19:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دههشصت عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 1193 برات صلوات فرستادم تو هم برام دعا کن منم قبول شم میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 کی اعلام میشه؟ من ختم قرآن نذر کردم. گفتن اوایل دی 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 برات صلوات فرستادم تو هم برام دعا کن منم قبول شم چشم حتما به نیت شما صدصلوات میفرستم 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 ان شا الله قبول بشه برای منممممممم دعاکنید برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 دعاي خاصي نيست عزيزم بايد درس خوند تا قبول شد درس و توکل برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 حالا دختر خالت میخاد قبول شه تو چرا هول کردی باشه خب طفلی براش دعا کنم 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 منم دل تو دلم نیست برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 منم دل تو دلم نیست ان شالله قبول بشید . 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
skoot عضویت: 1397/12/21 تعداد پست: 5841 ان شالله قبول بشید . ارزومه بیام تاپیکشو بزنم. ان شا الله دخترخاله ت هم دلش شادشه برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
ارمان1396 عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 21230 منم دل تو دلم نیست مثل من...امیدم به معارف و زبان 80 درصد ه که احتمالا زدم 😖
elahemilany98 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 54997 ارزومه بیام تاپیکشو بزنم. ان شا الله دخترخاله ت هم دلش شادشه تشکر یه دنیا ...برای قبولیتون نیت ۲۰۰ صلوات میکنم تقدیم شهید ابراهیم هادی 🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧