2777
2789

وقتی که شروع میکنن از ایراد گرفتن ازتون بهترین کار اینه یه جور نشون بدی که اصلا انگار صدات و نمیشنوم آتیش میگیرن ها ،ولی وقتی شروع کنی داد و بیداد کردن مثل خودشون اونها کیف میکنن که رومختون بودن،من همیشه به خودم میگم در شان من نیس که دهن به دهنشون بشم،یه بار مادرشوهرم به شوهرم گفته بود چرا وقتی دعواش میکنم هیچی نمیگه و خودش و به اون راه میزنه منم عصبی میشم بیشتر دعوا میکنم قصدش اینه منم مثل خودش جیغ جیغ کنم و صدام و بندازم تو کله ام به شوهرم بگه ببین زنت بهم بی احترامی میکنه،نظر شما در مورد حرص دادن این مدلی چیه؟

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋

افرین

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه بگی حرص در بیاریم. موافق نیستم اما همین که جواب نمیدی واقعا کارت درسته، اینجوری هم احترام رو نگه داشتی هم به دعوا پر و بال نمیدی. هم پیش شوهرت ارجمند هستی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

منم وقتی حرف میزنه محلش نمیدم.فقط حال میده اون موقع ک دارا خودشو جر میده هندزفری بزاری اهنگ گوش بدی و مثلا ظرف بشوری یا گردگیری کنی.خخخخ

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه