2777
2789

سلام دوستان امروز رفتم سونوگرافی فک میکردم تو هفته هشتم بارداریم ولی دکتر گفت سن حاملگیت ۵ هفته و ۵ روزست و هنوز قلبش تشکیل نشده خیلی نگرانم گفت دو هفته بعد بیا شما هم چنین موردی داشتین؟اولین روز آخرین قاعدگیم هم ۲۷ مهر هستش لطفا اگه چیزی میدونید بگین قبلا حاملگی پوچ داشتم خیلی می ترسم

نگران نباش..انشالله که دو هفته بعد صدای قلب کوچولوشو میشنوی عزیزم 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان زوده که رفتی

بیخودم خودتو نگران نکن، آخه هفته ۵ که قلب تشکیل نمیشه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

حتی اگه لقاحت دیر گرفته باشه و ۵هفته و ۵روز باشی باید قلبش تا الان تشکیل میشد. شما که سابقه باداری پوچ داری سونوگرافی خوبی برو که جواب درستی بشنوی

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی

ببین عزیزم احتمالن توام مثل من شدی جنین‌رشد نکرده‌

سره ۶ هفته جنین قلبش میزنه منتهی همون قبل شش هفته مونده

منتهی مطابقت نداره و جنین سنش با سنی ک میگی یکی نیست متاسفم 

منم جنین توو ۵ هفته و ۶ روز مونده و‌گفتن رشد‌نکرده 

سه شنبه باید برم سونو اخر ک تایید کنن رشد نکرده برم واسه سقط 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

طبق پریودت ک ۸ هفته ات کامله اما اندازه جنین ۵ هفته است که ممکنه تاریخ لقاح دیرتر بوده که برا خیلیا اینجوریه نگرانی نداره اصلا.خاهر شوهر من هم ۸ هفته رفت تشکیل نشده بود تو ده هفته تو یونو مشخص شد.استرس ب خودت نده اصلا فقط استراحت کن و کار سنگین نکن

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

اره منم دفعه اول رفتم شش هفته بود و قلبش تشکیل نشده بود..بعد ده روز دوباره رفتم باید هفت هفته و سه روز میشد ولی زد شش هفته و شش روز و قلبش تشکیل شده بود 😍 نگران نباش بعد دو هفته تکرار کن سونو رو

...ولی آخرش من از اون بخش کمرم که لیف حموم بهش نمیرسه میگندم.😂🤭

من هم دقیقا مثل توبودم اولین بار5هفته و3روزسونو دادم قلب تشکیل نشده بود ولی دوهفته بعد که رفتم همون ثانیه اول صدای قلبش رو برام گذاشت انشالله برای توهم همون میشه

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

لطفا کامل بخونید طبق پریود ۸ هفته کامل هست طبق سونو ۵ هفته پس تاحالا باید تشکیل میشده ولی بازم جا داره صبر کن انشالله تشکیل میشه ببخشید نمیخوام بیخودی امیدوارت کنم واسه همین گفتم