2777
2789
عنوان

یه تجربه ی خوب

77 بازدید | 9 پست

دیشب برام یه تجربه شد.خانما و اقایونی که دارین میخونین هرکدوم از شماها اخلاق همسرتون دستتونه پس سعی کنین تو این مناسبتا مثلا شب یلدا و...طوری رفتار کنین که نه کوفت خودتون بشه نه پدر و مادرا و خانواده ها.وقتی تو این مناسبتا قراره برین خونه پدرتون اگه قراره برین اونجا همسرتو جوری رفتار کنه که مجلس به همه زهر بشه پس بهتره برین خونه پدر اون.اینجوری درسته که از خواسته قلبیتون گذشتین ولی در عوض آخر شب همه دچار یه اعصاب داغون و دل شکسته نمیشن.بخدا همه این مناسبتا شده استرس.ادم میره خونه پدرش دوساعت خوش بگدزرونه.پدرش تو این گرونی اینهمه زحمت کشیده از اون ور یه عروس یا داماد مهمونیو کوفت بقیه میکنه و یه دعوام بین زن و شوهر درست میشه.پس جوری برنامه ریزی کنین که تنش نداشته باشین.بذارین اگرم قراره کوفت کسی بشه اون خانواده خودتون نباشه.خانواده همسرتون باشه حداقل. اون وقت سال بعد خود همسرتون پیشنهاد خونه پدر شما رو میده😁اگه شما خونه پدرت نری شاید اون لحظه دلشون بخواد شمام اونجا باشی اما اگه یه دعوادرست بشه آثارش تا مدتها هست.

شرط چاقو مُرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیگه تو این مناسبتا کوتاه میام میگم بریم خونه شما چون میدونم مادرشوهرم میخواد هم دختر و پسرش پیشش باشن و جز راحتی خودش و دخترش کس دیگه ای براش مهم نیس.به خانوادمم توضیح دادم درک کردن و‌گفتن چه فرقی داره یه روز زودتر یا دیرتر یلدا باهم باشیم حالا که کسی اصرار داره درست شبش جشن بگیره برید اونجا.حالا امسال رفتیم.دامادشون که قهره نمیاد.خواهرشوهرم‌و بچش بودن که اونم پدر شوهرم با بچه خواهرشوهرم دعواشون شد بعدم با خواهرشوهرم کنتاکت کردن کلا مادرشوهرو‌خواهر شوهرم و بچش گریه کردن کلا زهرمارمون شد اومدیم.منم خیلی دلم میخواست بگم بیا اینم از مهمونی و سفره یلدا باز کردن خانوادت اونم درست تو شب یلدا اما چیزی نگفتم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
منم دیگه تو این مناسبتا کوتاه میام میگم بریم خونه شما چون میدونم مادرشوهرم میخواد هم دختر و پسرش پیش ...

مادر شوهر منم قبلنا اصلا دعوت نمیکرد اما وقتی دید هرسال مادرم دعوت میکنه بخاطر اینه خوشی منو خراب کنه چند ساله که هی گیر میده باااااااید بیاین اینجا دوس دارم همه دورهم باشیم(درصورتیکه اصلا مهمون دوس نداره و هیچوقتم دعوتمون نمیکنه)بخاطر همین هرسال برام استرس میشد شوهرمم میدونست مامانش ازقصد میکنه هرسال میگفت بریم خونه پدرت.ولی امسال که مامانش دعوتمون کرد گفتم باشه میایم.رفتیم اونجا انقدر سر سنگین بود آخه بگو مگه مجبوری خب تو که مهمون دوس نداری چرا میخوای کوفت بقیم کنی😶

شرط چاقو مُرد
مادر شوهر منم قبلنا اصلا دعوت نمیکرد اما وقتی دید هرسال مادرم دعوت میکنه بخاطر اینه خوشی منو خراب کن ...

دقیقا مادرشوهر منم وقتی میبینه خونه مادرم جمعیم و خوشیم دچار خارش میشه با این تفاوت که شوهرم فک میکنه نیتش خیره.که اونم دعوا کردن با اون فرهنگشون

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بگو اسمش نی نی سایته وگرن هم از رده نی نی بودن خیلی وقته گذشتن😂

اون وقت کنجکاو میشه ببینه چه خبره ........بذار در نادانی خویش بماند همچنان😂😂😂😂😂

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست