2777
2789

حس بدی دارم فک می‌کنم تو یه باتلاق گیر افتادم ک هر چی بیشتر دست و پا می‌زنم ک شرایطو خوب کنم بیشتر. فرو میرم تو باتلاق

حس یه برده رو دارم ک محکومه ب اعتراض نکردن و توقع نداشتن

خسته ام خیلی 

دردودل فقط حالتو بدتر میکنه اونم با ادمای این دور و زمونه

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله ازدواج کردم یک ساله خونه خودمم

اما شرایط همیشه بدتر شده برام

تا وقتی من خوبم و خونه مرتبه و غذا حاضره زندگی هم خوبه 

کافیه من اعتراضی کنم ب یه چیزی یا ناراحت باشم از یه موضوعی و این ناراحتیو بروز بدم

دیگ قهر و دعوا شروع میشه آخرم خودم باید برم منت کشی

ولی من دوس دارم حرف بزنم با یه نفر حداقل یکی درکم کنه حالم بهتر میشه

قضاوت میشی..... 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

یک زندگی مشروط به درد نخور

خب منم آدمم گاهی خسته میشم گاهی بد میشم یکی باید باشه ک درکم کنه ک قربون صدقم بره ک آرومم کنه 

سه سال از بهترین روزهای عمرم تباه شد

آخر هر چیزم ک بگم میرم درو برام باز میکنه میگ برو

هیچ دلخوشی ندارم تو زندگیم 

همه گذشتام وظیفم بوده انگار

از همه خاسته های مالیم چشم پوشی کردم ک حداقل به خاسته های عاطفیم برسم ولی انگار ب چشم نمیاد اصلا

همه تلاشمو می‌کنم ک آروم باشم ک خوب باشه همه چی ولی بدتر میشه

این مردا همشون مسخره ان منم تا اعتراض میکنم شوهرم زورش میده ۲۰میلیون دست دوستش داده چند روز که اون طرف واسه دوست دخترشم خرج کرده هرچی بهش میگم برو پول رو بگیر امروز فردا میکنه میگه به اون یکی دوستم گفتم بهش بگه یا پیام دادم از سر باز میکنه منم امروز گریه کردم که این چه زندگیه نه خونه نه ماشین بعد که رفت زنگ زدم گفت هنوز داری گریه میکنی منم گفتم فقط همینکار ازم ساخته ست خسته شدم از این زندگی گریه کردم بازم اونم گفت یه بار دلداری میدی معذرت خواهی میکنی یه بار اینجوری حرف میزنی میدونم باید قوی باشم شرایط رو تحمل کنم عوض شه ولی منم آدمم بخدا گاهی اوقات قوی نیستم ضعیفم نمیتونم تحمل کنم حسود نیستند اما بخدا همه ی اطرافیانمون خونه ماشین دارن اونم این حرفو زد و گوشی رو قطع کرد من چکار کنم الان؟؟

سه ساله ازدواج کردم یک ساله خونه خودمم اما شرایط همیشه بدتر شده برام تا وقتی من خوبم و خونه مرتبه ...

عزیزم بی خواهری سخته الان اگ خواهر داشتی راحت

😜برو سرکار سرخودتو گرم کن بعد باهاش حرف بزن مردی ک بی زبون باشه بدیش همینه خودت سربه سرش بزار اذیتش کن 

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....