2777
2789
واقعن!!!

شما زنگت رو بزن..

کار خوبی میکنی که بی تفاوت نیستی

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازش میوه نخریدم برا دوستمه 

چون از من سوال کرد

اون میوه فروش هم گرون فروش بوده هم بی ادب

از شمام راهنمایی خاستم 

یه سریا فق بلد مسخره بازی در بیارن کمی شعور داشته باشین خوبه واالا

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
من ازش میوه نخریدم برا دوستمه  چون از من سوال کرد اون میوه فروش هم گرون فروش بوده هم بی ادب ...

به دوستت بگو رسیدگی میکنن.. زنگ بزنه

اگه بگیم هر کی هر چی رو هر چقدر دوست داشت بفروشه.. از اینی که الان هست اوصاعمون بدترررر میشه.. 

یه روز چشم باز میکنیم میبینیم وسط جنگلیم و داریم همدیگه رو میخوریم..

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
خب از اونجا نخرید ! برید جایی که ارزون میفروشه ! تو دین اسلام میگن هر کسی مالش رو به هر قیمتی بخوا ...

اسلام اینو گفته!!!

یکم مطالعه درس کن 

به دوستت بگو رسیدگی میکنن.. زنگ بزنه اگه بگیم هر کی هر چی رو هر چقدر دوست داشت بفروشه.. از اینی ...

گفتنی ک رسیدگی نکنن چ فایده

اسلام اینو گفته!!! یکم مطالعه درس کن 

مطالعه کردم که گفتم شما هم مطالعه کن دوستم

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
گفتنی ک رسیدگی نکنن چ فایده

میکنن.. 

رسیدگی میکنن..

يبار ي فيلم ازشون دراومد نديدي؟! ميومدن سبد ميوه برمي داشتن ميرفتن

نه ندیدم 

البته امثال اینی ک میگین صنفای دیگ زیاد دیدم

اونی که میگن هر کی هر جنسی داده میتونه به هر قیمتی بفروشه برای جنسی نیست که با سوبسید و حمایت دولت و مالیات من و شما داره عرضه میشه( از مجاری دولتی.. بازار میوه و تره بار که همه میوه فروشها از اونجا جنس میارن) 

مال کسیه که جنسی رو به شخصه و با ارز ازاد و ... وارد کنه یا با ارز ازاد و .. تولید کنه