2777
2789
عنوان

تل گیر یا فوتی در مشهد

5190 بازدید | 10 پست

اگه کسی می شناسه ادرس بهم بده دعاش میکنم قبلا یه جا بردم تو شهرک رجایی ادرسش یادم رفته هرچی هم می گردم پیداش نمیکنم اگه کسی میتونه کمک کنه 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
یکی تو هدایت میشناختم البته نمیدونم هدایت چند بود دخترم چند سال پیش بردم

ادرسشو یادت نیس؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معقول ۲۴ . وسط کوچه رسیدی یه چهارراه اونو رد می کنی می رسی به یه کوچه باریک اونو برو داخل . آخره کوچه که رسیدی می رسی به یه چهارراه . بپیچ سمت چپ . به هرکی بگی بندی کاشمری کجاس بهت نشون میدن . صبح تا ساعت ۱۱ هست بعدازظهر هم از ۷ به بعد 

منم ی بنده خدا آدرس داد همیشه دعاش می کنم

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
هفت هشتا!!!!?!?! اونجا دوتا بیشتر جا ندارع چجور این هفت هشتا در میاره

اره بابا . من خودم بالاسرش نگاه می کنم . خودمم چن بار رفتم میفهمم از تو گلو خودم در میاد . آخه آدم کوچیک و بزرگ واسش فرق نمی کنه همه رو فوت می کنه

قبلا می بردم جای دیگه یکی یا دوتا در میاورد آخرم همش مریض بودن . یا هفتع بعدشم می بردمش . ولی اینجا ک میرم دو ماهیی یبار میریم

معقول ۲۴ . وسط کوچه رسیدی یه چهارراه اونو رد می کنی می رسی به یه کوچه باریک اونو برو داخل . آخره کوچ ...

ممنونم عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای قسمتت کنه و همیشه سالم و دل شاد باشی 

ممنونم عزیزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای قسمتت کنه و همیشه سالم و دل شاد باشی 

فدات عزیزم . ان شاالله که بری اینجا و مریض تون خوب بشه