2777
2789
عنوان

دلم گرفته شدیددددد از این بیبی چکای منفی😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 50 پست
متولد73هستی؟عجله نکن....دیرنمیشه.بااین شرایط اقتصادی مملکت لعنتی بچه داشتن خیلی سخته😢

آره. میترسم سنم بره بالا بعد سخت تر بشه. همش تو فکرشم. ولی شوهرم میگه الان نمیخام بچه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره. میترسم سنم بره بالا بعد سخت تر بشه. همش تو فکرشم. ولی شوهرم میگه الان نمیخام بچه

اگ شرایط اقتصادی جورنیس نیار.اگ درامدشوهرت کمه نیار.منم73دوتابچه دارم خداروشکرراضیم ولی زیرخط فقریم باحقوق3ونیم

واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات لطف کنیدممنون همتون😘
بچه ها اگه هی اقدام میکنین و نمیشه و هیچ مشکلی هم ندارید ینی رحمتون سرده باید گرمش کنید 

جدی؟؟؟یعنی چیکار باید بکنم؟

اگ شرایط اقتصادی جورنیس نیار.اگ درامدشوهرت کمه نیار.منم73دوتابچه دارم خداروشکرراضیم ولی زیرخط فقریم ...

عزیزم زنده باشن. خدا کمکتون میکنه انشالله. منم فقط یکی میخام😔😔😢

عزیزم ببین این جور مواقع ینی رحمت سرده  احتمالا کله بینی قبل از پریود وبعد هم داری  اگه ...

آره بعضی ماه ها دارم

من روز ۱۳ یه فولیکول ۲۵ داشتم و یدونه ۱۴. نمیدونم آزاد شدن اصلا یا نه . سونو هم نمیخوام برم. میدونید ...

منم همین مشکل رو دارم . روز ۱۲ فولیکول ۱۹ داشتم نمیدونم چی شد آزاد شد یا نه . دکترم که آمپول نداد گفت زیر یه سال اقدام نمیدم . خسته شدم 

جدی؟؟؟یعنی چیکار باید بکنم؟

عزیزم این توصیه هایی ک من میکنم برای اونایی هست ک تنبلی تخمدان دارن ک این روزا واقعا شایع شده و یکی از دلایل اصلی ناباروریه 

ولی بعضی ها هستن این قد رحمشون گرمه ک نطفه رو نگه نمیداره 

ولی از رو پریود و سونو کردن تخمدان میشه تشخیص داد ک کدوم مورد هست