2777
2789
عنوان

کی میدونه شقاق چیه؟درمانش چیه؟

521 بازدید | 48 پست

سه ماهه زایمان کردم شدیدا درد و خون ریزی دارم اصلا نمیتونم برم دستشویی کلافه شدم هرروز گریه میکنم زیادم دکتر رفتم فقط پماد میدم ولی خوب نمیشم تورو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

عمل کن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد ام جي باريج زدي؟

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
من پماد ام جی و آنتی همورویید گرفتم‌ دارم میزنم ۲ روزه پارسال زدم خوب شد الان چن روزه دوباره شروع شد ...

ام جی استفاده نکردم اما آنتی رو مصرف کردم خوب نشدم هرچی روغن زیتون میخورم و سالاد و میوه و.... بخدا از زایمانم ک طبیعی بود بیشتر دارم درد میکشم روزی یه بار 

منم داشتم پماد دلتیزم دکتر داد بعد یه هفته خوب شد سعی کن یه مدت غذای سبک بخوری مایعات زیاد بخوری که یبس نشی که پماد اثر کنه

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!
خیییییییلی درد دارم بخدا همش گریه میکنم تو دستشویی داغونم چیکار کنم خوب بشم دکتر رفتم فقط پماد داده ...

یعنی هموروییید یا بواسیر منظورته؟

من با کسی دشمن نیستم . چرا درخواست دوستی میدید؟؟؟
خیییییییلی درد دارم بخدا همش گریه میکنم تو دستشویی داغونم چیکار کنم خوب بشم دکتر رفتم فقط پماد داده ...

یبوست داشتین فشار اومده زخم شده دیر خوب میشه

اول اینکه شربت لاکسی مل بخور شبی دو قاشق تا یبوستت بر طرف بشه

هر روز یک قرص ویتامین E رو سوراخ کن بمال روش

داخل نه ها

همون روش. بعد کمی دراز بکش دردش می افته سریع

مثل اب روی اتیش

منم داشتم پماد دلتیزم دکتر داد بعد یه هفته خوب شد سعی کن یه مدت غذای سبک بخوری مایعات زیاد بخوری که ...

یک ماه خوب بودم لاکسی ژل ملین میخوردم تا الان شش تا شیشه شربتشو تو سه ماه خوردم اما هم قطع میکنم یه وعده یا یادم میره همینجوری میشم

یوبس نیستم آین زخمه خوب نمیشه