2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید...طلاق یا طلاق عاطفی

734 بازدید | 30 پست

دوستان لطفا راهنماییم کنید.

امشب با شوهرم دعوام شد. قبلا تو دعوا چند بار حرف از طلاق زده بود اما بعدش میگفت عصبانی بودم و من عاشقتم.

اما امشب تو دعوا گفت خیلی پشیمونم از اینهمه محبتی ک بهت کردم. و بزار همه چی خراب بشه.

البته منم گفتم پشیمونم البته نه از ازدواج از محبت گذشتم. 

وقتی بهش گفتم یا طلاق رسمی یا اینکه باهم زندگی کنیم مثل همخونه دومی رو قبول کرد.

من چکار کنم؟؟؟؟؟؟ 

از طرفی زندگیمو دوست دارم اما نمیخام با سایه شک و طلاق زندگی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من و شوهرمم هزار بار اسم طلاق اوردیم الان سه ساله از عروسیم گذشته اقدامم کردیم واسه بچه 

آسمون و زمینم بیاد طلاق نمیگیریم فقط میگیم بازم 😂😂😂😂

هرکسم میگه اول میاد میگه غلط کردم 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
دورورز به هم محل نمیدید بعد ۳ روز هم خونه میشید بعد یه هفته دوباره بر میگردید به روال عادی همینجور ع ...

واقعا؟؟؟؟

میدونم دوستم داره همونطور ک من دوستش دارم. اما لجبازه و منم از لحاظ روحی خوب نیستم .نمیدونم چقدر میتونم ادامخ بدم

اخه اصلا چرا انقدرراحت حرف طلاقو پیش میکشید والا منو همسر جان همدیگرو بکشیمم قانونمون یه دقیقه زمان میدیم همچین روبوسیمیکنیم کهاصلا انگار قهر نبودیم امتحان کنید عالیه قانون بزارید نباید قهر بمونیمتحت هیچشرایطی والا امشب سره عکس دعوامون شد رفت حیاط رفتمآویزونش شدم ب غلط کردن افتادم اومد خونه چرا کینه اید شما شوهرتونه عزیزترینتونه یه شب نباشه من دیونه میشم

ببخشید این همه میگن تو عصبانتتصمیم نگیرید یه چی میدونندیگه پاشو ببینم چه فوریم ب طلاق فکر میکنی پاشو ...

چرا من باید عوض شم؟

اون حرف از تموم شدن زد.

اون میگه عین سگ پشیمونه ک جلو خانوادش ازم دفاع کرده‌

بهتره در این موارد سکوت کنی...

مگه اسم فامیل بازیه اون یه چیز بگه شما برای اینکه کم نیاری ادامه بدی....

اگر مدت هاست مشکل دارین 

و خودتون میدونین مشکل کجاست و حل نشدنیه اون بحثش فرق داره

اولا وقتی دعواتون میشه انقد راحت از جدا شدن حرف نزنید خب ادم اون موقع عصبیه هر چی دهنش میاد برای حرص دادن طرف مقابل شاید بزنه ، دوم اگه بچه دارین خواهشا  بیشتر به زندگیتون اهمیت بدین و نذارید کار به این حرفا بکشه ، سوم اگه بچه نداری حواست باشه یبار بچه نیاری بعد با بچه بخوای جدا شی ، هر کسی خودش میدونه زندگیش تو چه مرحله ای هست پس سعی کن زندگیتو راحت از دست ندی تلاشتو کن نگهش داری ولی اگه دیدی تلاش فایده نداره و بچه هم نداری جدای بهتر از طلاقه عاطفیه ، ایشالا که زندگیت بزودی رو به راه  بشه ما هم دعات میکنیم