2777
2789
عنوان

چراتاازخونه مادرشوهربرمیگردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 63 پست

وامثل همیم که

ماهم توروزای خوب سال الکی الکی بحثمون میشه یکی هم موقع برگشت ازمنزل مادرشوهرررر

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کسی اینجوری هست مثل ما؟😢😢😢

بعضی ها دنبال لونه مار میگردن

خب اقا جلو دهن خودتو بگیر دعوا نشه

هر چی میگن از این گوش بشن  از اون گوش بیرون😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

درود  کاملا طبیعیه!  اصولا زن و شوهر هروقت میرن مهمانی بعدش باید باهم جر و بحث کنند!!&nb ...

نه بحدااصلاجروبحثی نبود.مثلاامشب سراینکه گوشیشوهمسرم توماشین پیدانمیکرددعواشروع شد.هردفعه سرچیزای مسخره شروع میشه 

بعضیاازعقل فقط دندونشودارن

چون جرقه شو خواهر مادرش میزنن خونه ک میایم گُر میگیره

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

عزیزم یرای اینکه بعضی خانما گذشتشون کم شده وزود رنج ،از یه کاه کوه میسازن ودیده وندیده نمیکنن،سر هر بحثی که خونه مادرشوهرشون پیش بیاد ودلخور باشن میان سر شوهروخانواده خالی میکنن وجنگ وجدال راه میندازه،نمیزارن یکم خوشی که داشتن پابرجا بمونه حداقل تاروز بعدش

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

ما دقیقا برعکسیم هر موقع از خونه مامانم میایم تو ماشین که میشینیم من منتظرم شوهرم شروع کنه چرا بابات اینو گفت چرا به من احترام نداشتی چرا پیش من نشستی چرا برا من چایی نریختی چرا مواظب بچه نبودی چرا زود پا نشدی بریم چرا ظرفارو تو شستی و هزاران چرای دیگه😫😫😫😫

اختمالا سر ویزای الکی که اونجاست دعواتون مبشه

مثلا چرا مامانت اون جوری نگام کرد یارشوهزت بگه چرا به مامانم بلند سلام نکردی یا یه سربچی چذت وپرت دیگه البته با عرض پوزش

من شیعم،حیدر آقامه  
کسی اینجوری هست مثل ما؟😢😢😢

مام اینجوری بوذیم قبلا. البته بیشترشم تقصیر خودم بود. نه ک  دعوا تقصیر من باشه ها نه. وقت شناس نبودم. اگه دلخوری بود اونجا سریع تا میرسیدیم تو ماشین مطرح میکردم. ک منجر ب....... اما یه مدته تو ترکم. خدا رو شکر ج داده.

امضا😛