2777
2789

ده روزه پسراا تب بالای ۴۰گرفتن کیپ شدن بینی گلودرد.سه تادکترتاحالا بردم الان بزرگی حالش خوب شده دومی حالش بده میگه بدن درد دارم بینیش کیپه سرفه های بدی میکنه وگریه میکنه که گلودرد دارم سومی کیپ شدن بینی وسرفه های بد داره تبشون کنترل شده چهارمی هم امپول زده امروز وکیپ شدن بینی.هرچی داروبوده بهشون دادم خودمم امروز دوسه روزه گرفتم بدن دردشدید سرفه گرفتگی بینی تب وامشبم اسهال استفراغ شدم.یعنی انفولانزاگرفتم؟؟واسه استفراغ چی بخورم.یه عالمه زنجبیل وعسل ونبات خوردم الان میخام فلفل سیاه بخورم کسی میدونه خوبه یابد.

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید برید اورژانس ،نه دکترا ،،،فقط اورژانس امپولشو داره بقیه دکترا الکی دارو میدن، بعدم تو خونت حتما بخار برگ های اکالیپتوس بده راه بینی باز میشه با عطسه ،بخور سردم بده مرتب ویتامین سی بخور، پیاز بزار تو خونه و اتاقات ،مایعات فراوان یادت نره، گوجه و کیوی خوبه

۴ قولوان

نه بزرگی ۶/۵دومی۴/۵سونی۲۳ماهه چهارمی۶ماهه

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
باید بری دکتر سرم بزنه با آمپول ضد تهوع به بچه ها هم تا میتونی ویتامین سی بده ما گرفتیم سه تایی رو ...

پرتقال فراوون داریم فقط ترش هستن مشکلی نداره خوبشونه

عزیزم باید برید اورژانس ،نه دکترا ،،،فقط اورژانس امپولشو داره بقیه دکترا الکی دارو میدن، بعدم تو خون ...

دکترم گبت بخورسردبده شوهر سربه هوام رفته بخور گرم خریده بخورگرمم خوبه

دکترم گبت بخورسردبده شوهر سربه هوام رفته بخور گرم خریده بخورگرمم خوبه

برو عوضش کن بخور گرم بیشتر میکروب و الودگی رو تو خونه جذب میکنه اگه هم عوض نمیکنه داخلش برگ اکالیپتوس  تازه بریز ،سه سوته خوب میشید باور کن همتون رو ابریزشو عطسه میوفتید اینجوری ویروسش میاد بیرون از بدنتون

اره به نظرم آنفولانزاس ،واسه اسهال نبات وپونه دم کن این خوبه برا استفراغ هم عرق شاهسترم اینا خوبه

امروز ازبس بدن درد وسرگیجه داشتم دکترم گفته بود مایعات زیادبهشون بده منم رفتم شیرگرم کردم یه عالمه دادمشون چون حال نداشتم واسشون غذادرست کنم تخم بلدرچین اب پزکردم بهشون دادم بعداومدن هندونه خوردن بعدش هممون اسهال شدیم فکرکنم بخاطر این چیزایی خوردیم اسهال شدیم.استفراغم که یکساعتی میشه شروع شده

برو عوضش کن بخور گرم بیشتر میکروب و الودگی رو تو خونه جذب میکنه اگه هم عوض نمیکنه داخلش برگ اکالیپتو ...

برگ اکالیپتوس چیه بایدازکجابگیرم .بابرگ نعنا فرق داره؟؟