2777
2789

من اگر بودم هيچ وقت پشيمون نميشدم دلم ميخواست سقوط كنه شما بودين سوارش ميشدين ؟

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط فیلمشو دوست داشتم،بودن تو هواپیمارو نه نمیخام

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
ایده اولیه خوب بود ولی با کارگردانی افتضاح حروم شد و پایان مزخرف دوس نداشتم ولی باشم تو اون هواپیما

كارگردان كمال تبريزي بود فيلم فوق العاده قوي بود

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
وای که من تو سینما فقط فحش میدادم فیلم رو خیلی مسخره و بی مزه بود

چرا سبك فيلم خيليً حرفه اي بود

نه واسه چی باید دوس داشته باشم ؟؟؟ خیلیم مسخره بود فیلمش فقط تاتونسته بود بازیگر معروف اورده بود تو ...

چطور نظرا منفي بوده 

فيلم كاملا متفاوت و سنگين بود كارگردان خيليً ظريف و حرفه اي كار كرده بود

من می....😑

خواستي؟