2777
2789
عنوان

جای من بودین چی میکردین

280 بازدید | 13 پست

سلام اول بااحترام ب همگی‌ممنونم جوابم دادین

من و همسرم اصللااهل عروسی رفتن نیستیم بعداکلدومیبریم خونه عروس وداماد ولی ب داداشم احترام گذاشتیم  و رفتیم 

بااینکه اول بارداریم بودوحالم خوب نبودتاچهارماه ی تیکه ببخشیدبالامیاوردم بعدم تاماهاخرکلی سختی کشیدم تنها همههههه کاراموکردم‌ غیرازچندبار ک مامانم غذابرام پخت به والله دیگه هیچکه کاری نکزد حتی ی وعده مهمونی برم 

ماه اخرک بودم براهمین داداشم رفتم تا وام بعد 

من لین مدت نتونستم برم خونشون اونام دعوتم نکردن 

بعددهم ک بچم دنیااومدن نه اومدن نه زنگی پیامی تا الان که دخترم سه ماهشه  زنگ زدن که تولدزنشه بیا شما بودین چی میکردین

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

نمیرفتم

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما که نمی‌رفتم 

بچه شما عزیزتر و واجب تر از تولد عروس خانم بود

خدایا شکرت که بعد اون همه آزار و اذیت دیدن منم به خوشبختی رسیدم🙏🙏خدایا شکرت که به من شکر کردن را آموختی🙏🙏خدایا شکرت به خاطر هدیه ای که به من دادی و در من معجزه کردی🙏🙏.  پسرم "علی"  تو نعمت و معجزه خدا برای من بودی و هستی چرا که خستگی و ملالت دردهامو،  آمدنت به وجودم از بین برد.... الحمدلله رب العالمین 🧚‍♂️🧚‍♂️😉😉🌸🌸