نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 عنوان شاهکار دیگری از م.ش. 740 بازدید | 37 پست مراسم یلدا که ندارن( یا به ما نگفتن)تولد شوهرمم هست یه زنگ نزده تولدش رو تبریک بگه..دلم براش میسوزه.. گاهی میگه کاش هیچ کسو نداشتم..اونوقت تا شوهر دخترعموم پیام تبریک تولدش رو داده این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎 1398/09/30 | 20:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علامت_سوالم_ازشهرمون عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 2794 مرسي از اين عنوان مفيد دکترگفت: چه اش هست ؟ گفتم توی سرش بازار مسگرهاست توی دلش رخت میشورند🍂
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22040 شوهر دختر عموی شما به شوهرت پیام داده ؟؟؟ با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 شوهر دختر عموی شما به شوهرت پیام داده ؟؟؟ اره .. هم شوهرم و هم من این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 ادامه... هیچی دیگه .. الان مغموم نشسه یه گوشهادم ۵ تا برادر داشته باشه و یه خواهر و انگار نه انگار این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 اونوقت شب تولدش عین شام غریبان به تنهایی سر کنه این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22040 اره .. هم شوهرم و هم من خداییش چه عجیب 🙂🙂🙂 با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
_zhaldi_ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1634 هیچی دیگه .. الان مغموم نشسه یه گوشه ادم ۵ تا برادر داشته باشه و یه خواهر و انگار نه انگار براش تولد گرفتی خودت؟ اسم تو رو پیشونیه من نوشته شده💓
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 خداییش چه عجیب 🙂🙂🙂 چرا خب .. رابطه مون خوبه.. 😆 والبته ایشون ادم فهمیده و مبادی ادابی هستن این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22040 چرا خب .. رابطه مون خوبه.. 😆 والبته ایشون ادم فهمیده و مبادی ادابی هستن آخه همینجا تو سایت میگن ما شماره خواهر شوهر و جاری رو نداریم . بعد برام خیلی عجیب بود شوهر دخترعمو پیام بده .پایدار باشین عزیزم ان شاءالله همیشه مهربونی باشه با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 براش تولد گرفتی خودت؟ اره خودمون خونه مامانم داداشم کیک و شمع گرفت و بزن و بکوب.. ولی اون وریا هیییییچ..کلا ادمهای بی محبت و سردین.. این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
نورسيده١ مدیر استارتر عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2159 الان موزیک متن شوهرم اینه یاران چه غریبانه .. رفتند از این خانه ... هم سوخته شمع ما .. هم سوخته پروانه این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
سواستوپل عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 1741 اره خودمون خونه مامانم داداشم کیک و شمع گرفت و بزن و بکوب.. ولی اون وریا هیییییچ.. کلا ادمهای بی ... کی و زدین کوبیدین ای وایییییییییییییییییییییییییییییییی کمک