2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم

195 بازدید | 12 پست

شوهرم تو ی خانواده تند و عصبی بزرگ شده ،سر کارشم چون صدا زیاد هست خیلی بلند وبا لحن عصبی حرف میزنه تو خانواده شوهرم این چیزا عادیه اما خانواده من خیلی زود ناراحت میشن فک میکنن شوهرم با منو بچه ها همش دعوا داره خیلی هم بهشون میگم که لحنش اینجوریه منظوری نداره،حالا مامانم قرار شده چند وقتی بیاد خونه ما بمونه خیلی استرس دارم تو این مدت چکار کنم ،مامانم خیلی زود ناراحت میشه و فک میکنه شوهرم از قصد اینجوری برخورد میکنه،با این اوضاع اصلا دوست ندارم مامانم بیاد ،به شوهرمم میگم میگه من منظوری ندارم 

می تونید قبل این که مادر تشریف بیارن با هر کدوم جداگونه صحبت کنید با لحن مهربون بهشون یادآوری کنید قضیه روُ. بعد از هردوشون بخواین این چند روز یکم دقت کنن رفتار همدیگه روُ بد تعبیر نکنن. 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من ن ب شوهرت استرس بده ن خودت ن مادرت ی موقعم دیدی شوهرت داره داد میزنه بخند بگو الهی قربون اون ...

واقعانم آدم خوبیه ،خیلی مهربون ودلش صافه،اما تا چیزی میشه مامانم میگه چه غلطی کردم تو رو بهش دادم منم بیشتر عصبی میشم

عزیزم عصبی نشو وقتی مامانت اینجوری میگه بگو اشکال نداره همین الان برمیگردم خونت طلاق میگیرم باشه ؟ال ...

منم بهش میگم تو که این خانواده رو میشناختی خودت اصرار کردی که پسر خوبیه باهاش ازدواج کن میگه مادرش دعا گرفت زبون مارو بست ،میدونم همه حرفاشون الکی هست ،تا کوچکترین حرفی شوهر من بزنه بهشون بر میخوره و ناراحت میشن ،همش میگن زبون تندی داره شوهرت

هر وقت همسرت یه چیزی گفت شما پشتش بخند ( قبلش به همسرت توضیح بده که فکر نکنه داری مسخره اش می کنی)

شما 100 بار توضیح دادی به خانواده ات درباره اخلاق شوهرت پس دیگه ولشون کن

شما جلوشون بخند تا اینجوری حس خوبی ازت بگیرند و عادت کنند

کاری که عمه من انجام داده اخلاق شوهرش مثل مال شماست

منم بهش میگم تو که این خانواده رو میشناختی خودت اصرار کردی که پسر خوبیه باهاش ازدواج کن میگه مادرش د ...

ب مامانت بگو در گذشته تو این اشتباهو کردی حالا بگو چارش چیه بنظرت بسازم یا جدا شم نیخوای از چشمم بیفته از فردا باش ناسازگاری کنم ؟برای یبار اینارو بگو دیگه بیخیال شو بخدا هر چی اهمیت بدی بدتر میشه ولی فقط بیخیالی درمون همه درداس خودم تجربه کردم