2777
2789
عنوان

کیا دلشون میخواد داستان زندگیشون و بنویسن و بزارن تو نی نی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 105 پست
حقیقتا اون الان فکر میکنه من دارم با پی دی اف عربی میخونم  من عادت دارم تو گوشی درس میخونم واس ...

آخه من عادت دارم وقتی درس میخونم باید پیشم باشه خودش میدونه کی میخونم کی نمیخونم 

یه چیزی هم که هست  ، هرچی میشه خودم بهش میگم و همه چیو واسش تعریف میکنم 

عزیزم چرا تحقیر .اگه قرار باشه یه روزی هم فیلم بشه از تو اسمی نمیارن  ولی خب اگه ناراحتت میکنه ...

خداروشکر حداقل مشکلاتمون مالی نیست شاید یه روزی نوشتمشون مشکل اینه که تیکه تیکه یادم میاد باید برای یکی تعریف کنم‌گفتنی و اون سرهم کنه با توجه به سنم نمیدونم همچین چیزی

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم  اشکال نداره فدات ، ما هم دوستات هستیم گلم

شما هم بفهمین میرین خانوادم باهام مثل قبل نیستن تنها تر شدم دوستامو از دست دادم ولی مهم اینه من هنوز کم نیوردم🙂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
مشکل اینه همه همینو فکر میکنن به خاطر این قضیه خیلی از دوستامو از دست دادم

واقعا تا یه حدی درکت میکنم

منم همیشه از گفتن بعضی چیزا میترسم چون نگرانم درمورد افکار بقیه 

من سختی های شمارو نکشیدم ولی چیزای بودن تو زندگیم که خیلی ناراحتم کردن فقط جنس مشکلاتمون فرق داره

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
شما هم بفهمین میرین خانوادم باهام مثل قبل نیستن تنها تر شدم دوستامو از دست دادم ولی مهم اینه من هنوز ...

نه من که نمیرم .😂

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
واقعا تا یه حدی درکت میکنم منم همیشه از گفتن بعضی چیزا میترسم چون نگرانم درمورد افکار بقیه  م ...

هعی من خیلی سختی میکشم کشیدم خواهم کشید

همه منتظر ازدواجن تا خوشبخت شن من حالم دیگه از همه این چیزا بهم  می خوره

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
خداروشکر حداقل مشکلاتمون مالی نیست شاید یه روزی نوشتمشون مشکل اینه که تیکه تیکه یادم میاد باید برای ...

هر وقت پیش اومد و نوشتی تگم کن

نه من که نمیرم .😂

فکر میکنی😶

شما هم بفهمین میرین خانوادم باهام مثل قبل نیستن تنها تر شدم دوستامو از دست دادم ولی مهم اینه من هنوز ...

حتی اگه قتل هم کرده باشی تنهات نمیذاریم 

ما همه انسانیم ، اگه موقع سختی ها با هم نباشیم با موجودات دیگه هیچ فرقی نداریم

حتی اگه قتل هم کرده باشی تنهات نمیذاریم  ما همه انسانیم ، اگه موقع سختی ها با هم نباشیم با موج ...

😔چه کنم که این دلم پر درده نه نیتونم با کسی حرف بزنم نه چیزی

😔چه کنم که این دلم پر درده نه نیتونم با کسی حرف بزنم نه چیزی

عزیزم حس میکنم خودت اذیت میشی از تکرار خاطرات وگرنه اینجا یه دنیای مجازیه شاید قضاوت بشی ولی بهت اسیب نمیزنن کسی کسی رو نمیشناسه

حتی اگه قتل هم کرده باشی تنهات نمیذاریم  ما همه انسانیم ، اگه موقع سختی ها با هم نباشیم با موج ...

موافقم 👍

عزیزم حس میکنم خودت اذیت میشی از تکرار خاطرات وگرنه اینجا یه دنیای مجازیه شاید قضاوت بشی ولی بهت اسی ...

هر روز یاداوری تمام لحظات که برام عادی شده همیشه هم که قضاوت هست از اینکه دارن ازین داغون ترم میکنن برام سخته 

هر روز یاداوری تمام لحظات که برام عادی شده همیشه هم که قضاوت هست از اینکه دارن ازین داغون ترم میکنن ...

مشکل اینجاست تو جامعه ما همه برای حرف مردم زندگی میکنن 

چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه دار نمیشی چرا شغلت اینه و ....

هر کاری که تو زندگیت کردی اگه اون لحظه اون کار بهترین انتخابت بوده پس دیگه جای ناراحتی نداره