عزیزم چرا تحقیر .اگه قرار باشه یه روزی هم فیلم بشه از تو اسمی نمیارن ولی خب اگه ناراحتت میکنه ...
خداروشکر حداقل مشکلاتمون مالی نیست شاید یه روزی نوشتمشون مشکل اینه که تیکه تیکه یادم میاد باید برای یکی تعریف کنمگفتنی و اون سرهم کنه با توجه به سنم نمیدونم همچین چیزی
خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت. پسرررررررم؟؟؟؟؟؟ دردت به سرممممم😍😍😍
الهی بمیرم اشکال نداره فدات ، ما هم دوستات هستیم گلم
شما هم بفهمین میرین خانوادم باهام مثل قبل نیستن تنها تر شدم دوستامو از دست دادم ولی مهم اینه من هنوز کم نیوردم🙂
آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
واقعا تا یه حدی درکت میکنم منم همیشه از گفتن بعضی چیزا میترسم چون نگرانم درمورد افکار بقیه م ...
هعی من خیلی سختی میکشم کشیدم خواهم کشید
همه منتظر ازدواجن تا خوشبخت شن من حالم دیگه از همه این چیزا بهم می خوره
آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
حتی اگه قتل هم کرده باشی تنهات نمیذاریم ما همه انسانیم ، اگه موقع سختی ها با هم نباشیم با موج ...
😔چه کنم که این دلم پر درده نه نیتونم با کسی حرف بزنم نه چیزی
عزیزم حس میکنم خودت اذیت میشی از تکرار خاطرات وگرنه اینجا یه دنیای مجازیه شاید قضاوت بشی ولی بهت اسی ...
هر روز یاداوری تمام لحظات که برام عادی شده همیشه هم که قضاوت هست از اینکه دارن ازین داغون ترم میکنن برام سخته