2777
2789
عنوان

کیا دلشون میخواد داستان زندگیشون و بنویسن و بزارن تو نی نی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 105 پست
😲😲😲 ببینم تو از نگارش و قلم چیزی میدونی میتونی صحنه هارو توصیف کنی .داستانتو بنویس . الان وضعت ...

اره نوشتنم بدک نیست حوصلشو ندارم و وقتشو چندیت بار تا حالا پیشنهاد داشتم با فیلمنامه نویسای معروف .الان خوبه چی بگم یه چیزایی خوبه ولی خب گذشت سربالایی های زندگیم.اون قسمت اخر پستم که رحم اجاره ای رو گفتم مربوط میشه به چک های ضمانت همسرم و زندان افتادنش.خدارو شکر زندگی ثابتی دارم الان ولی خب اثار گذشته تو وجود ادم میمونه

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
قربونت برم گلم ، همه چیش خوبه فقط سوالای امتحانش رو به من نمیده   میگه بیا کمکت میکنم یاد بگیر ...

فدات گلم

همسر منم دبیر ریاضیه من خودمم رشته م ریاضی بود اونم همیشه میگه تو مدرسه برا بچه ها همش توضیح میدم تو خونه هم تو 😂 تغییر رشته دادم اصن

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفتن به شخصیت و شعور خودشون توهین کردن گلم ظرفیت ذهن بعضی ها بیشتر از این نیست 

خودمم دیگه امیدی ندارم ذهنیت همه همین جوره

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
فدات گلم همسر منم دبیر ریاضیه من خودمم رشته م ریاضی بود اونم همیشه میگه تو مدرسه برا بچه ها همش توض ...

ای جان پس متاهلی 

ان شاءالله که همیشه با هم خوش باشید 

راستی شوهر شما هم مثل شوهر من همش میگه به جای نی نی سایت بیا درس بخون؟  

دیشب قهر کرده بود میگفت برو نی نی سایت درساتو بهت یاد بده

چرا یه مختصر کوچولوشو نمیگی من که ندیدم  اخه چرا تحقیر .البته بعضیا اینجا هر حرفی بزنی یه چیزی ...

هعی نمیتونم بگم🥺

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
اره نوشتنم بدک نیست حوصلشو ندارم و وقتشو چندیت بار تا حالا پیشنهاد داشتم با فیلمنامه نویسای معروف .ا ...

ببخشید ولی چرا همکاری نکردی با فیلمنامه نویسا یه پولی هم دستتو میگرفت

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

نمیدونم خجالت میکشم حس بدبختی بهم دست میده هر زمان بخوام میتونم همکاری کنم اشنامونه

ای جان پس متاهلی  ان شاءالله که همیشه با هم خوش باشید  راستی شوهر شما هم مثل شوهر من همش ...

حقیقتا اون الان فکر میکنه من دارم با پی دی اف عربی میخونم 

من عادت دارم تو گوشی درس میخونم واسه همین نمیدونه درس میخونم یا نت گردی میکنم😂😂

خودمم دیگه امیدی ندارم ذهنیت همه همین جوره

یه چیز دیگه هم هست ، بعضیا فکر میکنن اگه نظر ندن بهشون میگن معلولید که نمیتونید تایپ کنید 

آخه آدم باید یه ذره فکر کنه ، همش که نمیشه اظهار نظر کنن بدون فکر

من توی یه تاپیک داشتم یه نظریه علمی رو توضیح میدادم 

طرف اومد کل اون علم رو با دانشمندهاش زیر سوال برد کوتاه هم نمیومد ، آخرش گفتم شما هرچی بگی درسته حرف بعدیت هم درسته ، بازم ول نمی کرد

اون موقعی که پول میخواستم باید میبود الان چه نیازمه بلاخره سخت و اسون گذشت و میگذره.همین گذشته باعث شد بشم یه مادر با رسیدگی های افراطی بخاطر کمبود های خودم و خانوادم.میدونی یه سیب زمینی اب پز وسط سفره تو تاریکی بین پنج تا بچه تقسیم شه یعنی چی؟تو سرما و گرما تو خونه ای که حتی در و پنجره نداشت زندگی کردن چجوریه هممون بزرگ شدیم و زندگیمون خداروشکر خوب رو به عالیه ولی گذشتمون قشنگ یه فیلمه

نمیدونم خجالت میکشم حس بدبختی بهم دست میده هر زمان بخوام میتونم همکاری کنم اشنامونه

عزیزم چرا تحقیر .اگه قرار باشه یه روزی هم فیلم بشه از تو اسمی نمیارن 

ولی خب اگه ناراحتت میکنه بیخیال 

امیدوارم انقد این روزا خوشبخت بشی که گذشتتو فراموش کنی

یه چیز دیگه هم هست ، بعضیا فکر میکنن اگه نظر ندن بهشون میگن معلولید که نمیتونید تایپ کنید  آخه ...

مشکل اینه همه همینو فکر میکنن به خاطر این قضیه خیلی از دوستامو از دست دادم