2777
2789
عنوان

کیا دلشون میخواد داستان زندگیشون و بنویسن و بزارن تو نی نی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 105 پست
من یه ادم با زندگی معمولی نیستم بفهمین هیچی دیگه🥺

جالب شد دلم میخواد بدونم چیه داستانت لطفاااااااا

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
دوبار رمان نوشتم برای خودم چطور مگه؟؟

شاید یه روز وقت کردم برات گفتمش کتابش کنی شاید به درد دخترایی بخوره که عبرت بگیرن نمیدونم توان نوشتنشو ندارم

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب .چه خوب که اخرش یه ازداج موفق بود .انشالله کنار هم سالهای سال با خوشبختی زندگی کنین  ب ...

نه فداتشم ، شوهرم خیلی دوست داره من درسم رو ادامه بدم ، واسه همین فقط کمکم میکنه که درس بخونم 

الآن من روانشناسی میخونم ، شوهرم داره مقطع دکتری رشته هوافضا درس میخونه

من یبار قرار شد زندگینامه خودمو به یه فیلمنامه نویس اشنا بدم و از فروش فیلم‌سود بگیرم پشیمون شدم&nbs ...

یا خدا 

واقعا میگی؟میشه مختصرشو بزاری اینجا ببینم موضوعش چیه؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
جالب شد دلم میخواد بدونم چیه داستانت لطفاااااااا

غیر اینکه نی نی یار جان من رو یه بار واسه گفتنش ترکوند ابن بارم میترکونه بعد اون  ترکیدن هم هم والا جرئت نکردم نام کاربری سابقمو بزنم🥺

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
نه فداتشم ، شوهرم خیلی دوست داره من درسم رو ادامه بدم ، واسه همین فقط کمکم میکنه که درس بخونم  ...

چه عالی 

شوهرتون رشته هوا فضا میخونه ؟حتما خیلی مغزه.

انشالله خدا تو یه موقعیت مناسب یه نی نی خوشکل و باهوش مثل خودتون بهتون بده😍

یا خدا  واقعا میگی؟میشه مختصرشو بزاری اینجا ببینم موضوعش چیه؟

باور کردنی نیست یه روز مینویسم تگت میکنم الان گاهی برای خودهر زادم‌که تعریف میکنم میگه خاله راست میگی؟از اواره شدنمون توی خونه های نیمه ساخته ای که معلوم نبود مال کی بود اطراف شهر تو بی برقی و بی آبی توی کودکی گرفته تا رحم اجاره ای شدن خودم چیو برات بگم دختر خوب

خدایا پسرمو حفظ کن زیر سایه خودت.   پسرررررررم؟؟؟؟؟؟     دردت به سرممممم😍😍😍
غیر اینکه نی نی یار جان من رو یه بار واسه گفتنش ترکوند ابن بارم میترکونه بعد اون  ترکیدن هم هم ...

اخه موضوعش چی بود ؟فکرمو مشغول کردی🤨🤔

اما هیچوقت از ازدواجم پشیمون نشدم ، با اینکه مشکلات مالی زیاد داشتیم اما خیلی خوش بودیم ، اون موقع ها دختر خاله هام مسخره میکردن زندگیمونو ، من از یه خونه هزار متری اومده بودم تو یه خونه پنجاه متری 

همون موقع شوهرم بهم قول داد و گفت به خاطر تو کاری میکنم همه دختر خاله هات بیان ازت معذرت خواهی کنن

و به قولش عمل کرد

اخه موضوعش چی بود ؟فکرمو مشغول کردی🤨🤔

بعد عید بود همون سال 97 گذاشتمش

هعی روزگار کلی توهین و تحقیر شنیدم از کاربرا

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
باور کردنی نیست یه روز مینویسم تگت میکنم الان گاهی برای خودهر زادم‌که تعریف میکنم میگه خاله راست میگ ...

😲😲😲

ببینم تو از نگارش و قلم چیزی میدونی میتونی صحنه هارو توصیف کنی .داستانتو بنویس .

الان وضعت چطوره ؟برای آخر داستان میپرسم

خب چند ماه گذشت و ما وضع مالیمون بهتر شده بود و بابام پا درد شدید گرفت درحدی میگفتن باید استخوان بتراشه و دیگه از تو خونه تکون نخوره ماهم یه عالمه دکتر زیر و رو کردیم فقط یه دکتر گفت اگر میخوای راه بری باید همینجور ادامه بدی و بابام همونجور داره ادامه میده خانواده بابام رابطه شون باما شروع کردن اما انقدر نیش و کنایه میزدن که خونه مامان بزرگم من همش تو دستشویی گریه میکردم چون خانواده بابام خیلی پولدار و مثلا طبقه بالان حتی ما باعث کم اوردنشون میدونن در این حد  چند سال بعدش من عاشق شدم و قرار شد بیان خواستگاری بعد یک سال چون ما مستاجر بودیم و وضع مارو دیدن و اعتیاد بابام نظرشون عوض شدالبته الان دیگه چند ماهه رفتیم خونه خودمون خداروشکر با کلی خون جگر البته از بابا بزرگم که زنگ میزد تو نمیتونی و تو از کجا میاری و کانکس بزار تا عمو و عمه ها که میگفتن یه اتاق بساز بسته تو نمیتونی دختر عمو هامم که اعتقاد خاصی دارن من باید با یه سطح پایین ازدواج کنم و نیش و نیش و نیش. من به این دلایلا دچار قلب درد شدم و مشکل قلبی که حالم بد میشه و غش و همین الانم سمت چپم داره میترکه مامانم افسردگی رو داره در حدی مثلا همین امروز جلوش رفتم گفت برو نبینمت اه چی میخوای اینجا! بابامم همچنان اعتیاد داره و همین امشب همه فامیل جمعن اما مارو کسی دعوت نمیکنه  و علاقه ای ندارن و منم همون تک فرزند هستم  من ۲۰ سالمه اینم از داستان من

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
چه عالی  شوهرتون رشته هوا فضا میخونه ؟حتما خیلی مغزه. انشالله خدا تو یه موقعیت مناسب یه نی ...

قربونت برم گلم ، همه چیش خوبه فقط سوالای امتحانش رو به من نمیده  میگه بیا کمکت میکنم یاد بگیر اما سوال بهم نمیده

ان شاءالله یه نفر مثل شوهر من سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشین

بعد عید بود همون سال 97 گذاشتمش هعی روزگار کلی توهین و تحقیر شنیدم از کاربرا

چرا یه مختصر کوچولوشو نمیگی من که ندیدم 

اخه چرا تحقیر .البته بعضیا اینجا هر حرفی بزنی یه چیزی میگن اونارو ولششششش