2777
2789
عنوان

کیا دلشون میخواد داستان زندگیشون و بنویسن و بزارن تو نی نی سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو فکرشم ولی داستان زندگی من اینجوری نیس که عاشق یه مرد باشم و فلان بشه و چنان بشه

در مورد چیزای دیگه مینویسم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اعصاب میخاد داستان نوشتن تو اینجا  چون یه سری دنبالت میکنن یه سری کوکو میکنن یه سری میگن دور ...

عزیزم من اگه بزارم دلم میخواد رگباری بزارم که همه نگن کو کو 

یلدای شمام مبارک😘

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
ترکید خودشم لغو کاربری شده

اره دیدم 

تو هیچ تاپیک دیگه ای ادامه نداد داستانشو؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

من داستانم عجیب و غریب نیس ولی پر از حقارت و غصه ست چیزایی که به هیچ دوستی نگفتم تو زندگیم به جز فامیل که خودشون میدونن🙂

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

داستان زندگی من نهایتا اینجوری بشه

که در فلان تاریخ در خانواده ای مذهبی و متدین در شهر تفرش چشم به جهان گشودم! در زندگان هیچ غلطی نکردم!!! سپس جان به جان افرین تسلیم نمودم!  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
من داستان زندگیم رو بزارم دیگه هیچکدومتون جوابمم نمیدین🥺

چرا عزیزم ؟؟؟ مگه چطوریه

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
داستان زندگی من نهایتا اینجوری بشه که در فلان تاریخ در خانواده ای مذهبی و متدین در شهر تفرش چشم به ...

😅😅😂😊

فک نکنم فقط ی ایدی تلگرام یکی میگفت که مال سما بود

عجب

نمیدونی آخر داستان چی شد؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
فک کنم شوهر مبینا با یکی دیده بودش تو خونه و دستش روشده بود

ممنونم عزیزم😘💝