2777
2789

سلام 

این موضوع خیلی حالبیه .ولی زیباییش به همینه .ادم با بچه بزرگ میشه و تمام لحظات شیرین رو با تمام وجودش حس میکنه و درک میکنه .

و وظیفه انسان با وظیفه دیگر موجودات در این جهان فرق داره و بر اساس این تفاوت میزان توانمندی و بزرگ شدن نوزادها با هم فرق میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه علت مهمش نیاز مهم انسان به تربیت هست

اگه نوزاد انسانم خیلی چیزها رو غریزی بلد بود و از اول مستقل میشد شاید تربیت و دریافت محبتی که در خلال اون مراقبت اولیه دریافت می کنه دریافت نمی کرد.و تاثیر تربیت و محیط هم طبیعتا روش کمتر میشد.

به عبارتی دیگه بچه ها ویترین تربیت و سرمایه گذاری که براشون شده نبودند.و نقش والدین هم به این پررنگی نبود.

منظورم اینه که تنوع فرهنگ ها هم دیگه وجود نداشت.لااقل به شکلی که الان هست.

یه جورایی اون فلسفه خلقت انسان زیر سوال میرفت به نظرم.همه شبیه هم بودند.از غذا خوردن و حرف زدن بگیر تا چیزهای دیگه

جدی جالبه  حالا به نظرتون اگه بچه های نوزاد زود می تونستن از پس خودشون بر بیان چه تاثیری می ذا ...

فکر کنم نرخ زادوولد و فرزند آوری به شدت زباد میشد و تعادل جمعیت بهم مبخورد

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شب یلدا کجایین؟؟☹☹😐😐😐

‌داریم میریم منزل خواهر شوهر

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اتفاقا چند وقت پیش یه مستند درهمین مورد دیدم ..طبق اصل انتخاب طبیعی نوزاد حیوان از نظر جسمی کامل به دنیا میاد چون به تکامل دیگه ای احتیاج نداره ولی نوزاد انسان با جمجمه (مغز) بزرگتر و جثه ناتوان تر به دنیا میاد .اگه جسم مورد هم متناسب با جمجمه بزرگ می بود اونوقت زایمان ناممکن میشد 

اتفاقا چند وقت پیش یه مستند درهمین مورد دیدم ..طبق اصل انتخاب طبیعی نوزاد حیوان از نظر جسمی کامل به ...

خب نمیشد جسم بزرگتر نبود ولی کارایی و تواناییش بیشتر بود؟ 

و دیگه این که این ناتوانی فقط به دلیل کوچیک بودن جثه نیست.به خاطر عدم کارایی عقل و جسم و کامل نبودن غریزه هاست.نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟

خب نمیشد جسم بزرگتر نبود ولی کارایی و تواناییش بیشتر بود؟  و دیگه این که این ناتوانی فقط به دل ...

بله منظورتون رو فهمیدم..اینم میشه گفت