2777
2789

من دوساله پیش ازدواج کردم و دوتا یلدای قبلو خونه پدرم بودیم با شوهرم با خونواده ی من عیدها هم همینطور و امسال یلدا پدر بزرگم دعوتمون کرد و شهر دیگه ن ولی چون دوساله با خونواده من بودیم من به شوهرم گفتم دعوتیم و هر طور دوسداری اکه دوسداری میتونیم پیش خونواده ت باشیم دوسندارم تو عمل انجام شده قرار بگیری اونم چیزی نگفت و اصلا نگفت بریم یا نریم هیچی الان مامانم همش نق میزنه چرا نیومدی بدبخت سوارت شدن منم گفتم بابا مادر من خوب دیگه اونم خونواده داره همش میگه نه چرا نیومدی باید میومدی منم دوسندارم اینجا باسم و دلم پیش خونواده مه چون همیشه باهاشون بودن و اولین ساله پیششون نیستم ولی خوب شوهرمم حق انتخاب داره از یطرفم میگم اصلا شوهرم چرا به تعارف نکرد بریم اگه دلت میخاد هیچی نگفت 😔البته منم ازش نظر نخواستم و نگفتم تصمیمت چیه و موندیم 

الان خونه مادر شوهرتی؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كه غير مادر شوهرم دل خوشي از بقيه خانواده همسرم ندارم و تصميم دارم اكثر مراسما بكشمش سمت خونه مامان خودم

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
تو یه ساختمونیم  الان خونه خودمم

وا

پس چرا نمیرین خونه شون؟ 😐

مگه دعوت نیستین؟ 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم من ۱۵ ساله ازدواج کردم هنوز هیچ عید ومناسبتی خونه بابام نبودم 

تفکرم اینه که فقط کنار هم باشیم البته شوهرم گذاشته با خودم ولی وقتی میبینم اون کجا شاد تره منم باهاش پایم 

یه مرضی هست به نام خود ترکونی ،کاربر چند ساله هستم به دلایلی خودمو ترکوندم نتونستم نی نیسایتو فراموش کنم  چند باره برگشتم 😍😍😍
مامانت با اون حرف میخاد تحریکت کنه گول نخور 😁  ب حرف شوهرت گوش کن

اره البته من همسرم بین حرفام تلفنی دعوت شدم شنیدم بهشم گفتم اگه دلش میخواست بریم مطمعنا بهم میگفت بریم و لازم نبود من بهش بگم بخاطر همین هیچی نگفتم