2777
2789

بچه هاا من دوتا سقط،داشتم یه دعا نویس هست گفت وقتی باردار شدی بیا تا دعا کنم بمونه واست حالا درسته مشکل پزشکی داشتم و ...که سقط میشد ولی رفتم امروز،پیش دعا نویسه خیلی سید خوبیه کارشم پولی نیست دعا نوشت گفت اسپند بزار داخلش ببند کمرت با یه قفل و کلید  رو قفله کلی دعا خوند گفتش این قفل و کلید و نگه دار موقع زایمان بازش کن که زایمان راحتی داشته باشی کسی تا حالا انجام داده واسش دعا نویس این کارا رو 

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا توکلت به خدا باشه انشالله که همه چی به روال باشه دوست خوبم

ممنون🌹

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
من حامله نمیشدم یه دعا نویس دعانوشت حامله شدم من اعتقاددارم به دعا ولی یه دارویی خوردم که نمیدونستم ...

منم اعتقاد دارم شبا خیلی خوابای بد میبینم یا سرخاک میرم کلی استرس و ..میگیرم دعا نویسه گفت همزاد داری بچه دار بشی کل مشکلاتت حل میشه .بعد این دعا نویسه خیلی معروفه از تهرانم میان پیشش پولم نمیگیره مگه خودت جا بزاری مث بقیه نیس کهکمیگن نمیدونم طلسم داری پول بده تا باطل کنیم و...

انشالامشکلت حل میشه برامنم دعاکن مشکلم حل بشه این دعانویس که میگی کجاست

انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم.

کرمانشاس .بهش میگن اجاق .خیلی معروفه نسل در نسل اینکار و ادامه دادن

[QUOTE=116700905]انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل 

ممنون .طرف ماهم زیاده دعانویس من اعتقاددارم هرموقع خواستم نی نی بیارم میخام بگم بنویسن فقط خدانکرده بچه ناقص اینا نمیشه ؟منظورم اینه بادعاحامله بشم بچم طوریش نمیشه؟اگه امکانش هست ازاون دعانویسه بپرس بهم بگومرسی

[QUOTE=116700905]انشاا...حاجت روا بشی اللهم صل  ممنون .طرف ماهم زیاده دعانویس من اعتقادد ...

والا من قبل بارداری بهش گفتم دعا بنویس واسم که زود باردار بشم گفت چنین دعایی نداریم وقتی باردار شدی بیا ما دعا مینویسیم که سقط نشه