2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرکن اینهمه با سختی بچه بزرگ کنی کلی ذوقشو کنی و براش زحمت بکشی بعد که ازدواج کرد زنش ازاینکه بچتو که میشه شوهرش میبوسی و بهش ابراز محبت میکنی ناراحت بشه و کلی حرف پشت سرت بزنه 😔😔😔

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

الان صدای برنامه کودک تو خونمون پخششش شده..ومن چند لحظه پیش قبل ازاینکه این متن رو بخونم .صدامو بالا بردم که کمش کن .الان خیلی پشیمونم .واقعا چندسال دیگه دلمون برای این صداها تنگگگ میشه😔😔😔😔

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!

پسرم ۵ سالشه وخیلییییییییییی بهم وابستس هرجا برم بخدا حتی برم دست به آب باید بیاد چک کنه که جایی نرفته باشم ..بعد فامیل بهم میگن آَه چه بچه لوسی خیلی ناراحت میشم .آخه یه روز بدون خبر گذاشتمش و رفتم .قهر خیلی ترسیده .

زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم ..فردا سقفمان خواهد شد!!!!!
پسرم ۵ سالشه وخیلییییییییییی بهم وابستس هرجا برم بخدا حتی برم دست به آب باید بیاد چک کنه که جایی نرف ...

عزیزم بچست دیگه محل حرف بقیه نده 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
پسرم ۵ سالشه وخیلییییییییییی بهم وابستس هرجا برم بخدا حتی برم دست به آب باید بیاد چک کنه که جایی نرف ...

خب بد عادت دادی اینجوری خودتون اذیت میشی. از اول یه جوری عادت بده که هر جا میری بتونی چای یکی بزاریش

تا بخوایی اینو تکرار کنی که از عصبانیت ترکیدی 😅😅

عزیزم نگفتن وقتی داری دعواش میکنی. وقتی بچت خوابه و دعواش کردی پشیمونی بشین این متن رو مرور کن با خودت.. بچتم که خوابه  دیوه☺️