2777
2789
عنوان

کیسه اب(توروخدابیاین کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 35 پست
فک کردی چی میری ادمو معاینه میکنن خودشون پارش میکنن هیچیت نیس منم ازین توهمات دارم همیشه

اینجوریاهم نیست

چند ساعت میمونی اگه شاهد باشه دکتر میفهمه

این‌خانم ماهای اولشه

دلیلی نداره بخوان دستکاری کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بی رنگه

چگونه بفهمیم کیسه آب پاره شده؟ اگر متوجه یک جهش ناگهانی مایع شدید که شلوارتان را خیس می‌کند، این می‌تواند مایع آمنیوتیک باشد.

1- شما می‌توانید با اقدامات زیر آن را مشخص کنید:

• مثانه خود را خالی کنید
  • مقداری از مایع ترشح شده را روی پد (دستمال) بریزید. اگر بد بو و زرد رنگ است می‌تواند ادرار باشد. اگر بدون رنگ و بو است، احتمالاً مایع آمنیوتیک است.
  • برای کنترل جریان مایع، ماهیچه کف لگن را منقبض کنید.(مثل تمرین کگل) اگر مایع قطع شود این ادرار است؛ اگر همچنان ادامه پیدا کند به این معنی است که کیسه آب پاره شده است.

۲- زمان وقوع، رنگ و بوی ترشح را مشخص کنید.

۳- پارگی کیسه آب معمولاً با لکه بینی یا مقداری خونریزی توام است.

۴- بعد از پاره شدن کیسه آب ممکن است دچار تب یا بالا رفتن دمای بدن شوید.

۵- هنگام ترشح مایع آمنیوتیک، حرکات جنین در رحم را بررسی کنید.

زمانی که مطمئن شدید که ترشح آب ناشی از پارگی کیسه آب است، وحشت نکنید. در عوض با پزشکتان تماس بگیرید و برخی از اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهید.