بیش ازحد کلافه،غرغرو و بی منطق شدم،دست خودم نیست عاجزم،ازپس کارای روزمرم برنمیام وباورش برای اطرافیان سخته،چرا تموم نمیشن این روزا؟ناشکری نمیکنم فقط کم آوردم
خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
منم کلافم حوصلم سر میره درد لگن و کمر دارم یه عالمه کتاب برام گرفته حوصله ندارم بخونم دلم میخوادبتونم کار کنم برم بیرون 😑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
منم همینطور،دلم برای زندگی عادیم تنگ شده،استخر تفریح پارک خرید،دوقدم راه میرم میخام بمیرم،نفس تنگی د ...
و بیخوابی شبانه به زور میخوابم بعد یکسره باید پاشم برم دسشویی همه میگن بخواب که بچه بیاد خواب نداری ولی من از الان کمبود خواب دارم😑
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
من نیز اینچنینمممم😑ناشکری نمیکنم...الهی شکر بخاطر دوقلوهام ولی حتی نمیتونم راه برم...بیشتر مواقع م ...
اخی دوقلو خیلی سختتر باید باشه این یدونه است کلا نشسته رو مثانم داره فشارش میده فشار شدید تو واژن دارنم دوتا دیگه دوتایی فشار میدن🥰