2777
2789
عنوان

بارداری و کلافگی و بی حوصلگی

9541 بازدید | 22 پست

بیش ازحد کلافه،غرغرو و بی منطق شدم،دست خودم نیست عاجزم،ازپس کارای روزمرم برنمیام وباورش برای اطرافیان سخته،چرا تموم نمیشن این روزا؟‌ناشکری نمیکنم فقط کم آوردم

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه

منم کلافم حوصلم سر میره درد لگن و کمر دارم یه عالمه کتاب برام گرفته حوصله ندارم بخونم دلم میخوادبتونم کار کنم برم بیرون 😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم کلافم حوصلم سر میره درد لگن و کمر دارم یه عالمه کتاب برام گرفته حوصله ندارم بخونم دلم میخوادبتون ...

منم همینطور،دلم برای زندگی عادیم تنگ شده،استخر تفریح پارک خرید،دوقدم راه میرم میخام بمیرم،نفس تنگی دارم،درد پا کمر بدن .....

منم همینطور علاوه بر اینکه از زایمانم میترسم ....خدا خودش به خیر کنه😢

اونکه حرفشو نزن بهش فکرمیکنم فقط گریه میکنم،افسرده شدم،میترسم خیلی زیاد ولی انقدر عاجزمیشم میگم فقط بیاد 

منم همینطور،دلم برای زندگی عادیم تنگ شده،استخر تفریح پارک خرید،دوقدم راه میرم میخام بمیرم،نفس تنگی د ...

و بیخوابی شبانه به زور میخوابم بعد یکسره باید پاشم برم دسشویی همه میگن بخواب که بچه بیاد خواب نداری ولی من از الان کمبود خواب دارم😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من نیز اینچنینمممم😑ناشکری نمیکنم...الهی شکر بخاطر دوقلوهام

ولی حتی نمیتونم راه برم...بیشتر مواقع موقع راه رفتنم کمک میخوام

درد واژن و کشاله ران امونمو بریده

فقط دارم هفته ها رو میشمرم تا تموم شه

اونکه حرفشو نزن بهش فکرمیکنم فقط گریه میکنم،افسرده شدم،میترسم خیلی زیاد ولی انقدر عاجزمیشم میگم فقط ...

منم یه بار میگم زود تموم شه همه چی از این استرس و سختی خلاص شم...باز به دردش که فکر میکنم ،پشیمون میشم😭

و بیخوابی شبانه به زور میخوابم بعد یکسره باید پاشم برم دسشویی همه میگن بخواب که بچه بیاد خواب نداری ...

دقیقاخواهر،یادستشوییم یا میام بخوابم نمیتونم،تاخوابم میبره میخام دست عوض کنم پامیشم میشینم همش میپره ازسرم،امشب انقدر غرزدم خودم خسته شدم.

من نیز اینچنینمممم😑ناشکری نمیکنم...الهی شکر بخاطر دوقلوهام ولی حتی نمیتونم راه برم...بیشتر مواقع م ...

اخی دوقلو خیلی سختتر باید باشه این یدونه است کلا نشسته رو مثانم داره فشارش میده فشار شدید تو واژن دارنم دوتا دیگه دوتایی فشار میدن🥰

منم یه بار میگم زود تموم شه همه چی از این استرس و سختی خلاص شم...باز به دردش که فکر میکنم ،پشیمون می ...

نه بابابزاربگذره تموم شه،نهایتش یه روز،درده،بعدش مثل پر سبک میشی،الان قدر مادرمو میفهمم بخدا

من نیز اینچنینمممم😑ناشکری نمیکنم...الهی شکر بخاطر دوقلوهام ولی حتی نمیتونم راه برم...بیشتر مواقع م ...

الهی،تنشون سالم باشه،دوقلو خیلیییی سختتتربایدباشه،منم ازهفته۱۰دردواژن داشتمو دارم،حتی گاهی واژنم کاملا سرمیشه نمیدونم بخاطره چیخ

الهی،تنشون سالم باشه،دوقلو خیلیییی سختتتربایدباشه،منم ازهفته۱۰دردواژن داشتمو دارم،حتی گاهی واژنم کام ...

ممنون عزیزم...آره خیلی سخته...پدرمو مادرمو شوهرم منو میبینن کلی غصه میخورن از وضعیتم